Emel Bilenoğlu’na 8 Mart’da kadınlardan büyük destek…

Millet İttifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısı ile Eyüpsultan meydanında karanfil ve Eyüpsultan’da kadınlara sunacağı hizmetleri,projelerini içeren belge dağıttı.

Emel Bilenoğlu’nun 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü etkinliğine CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gürsel Yeter, Saniye Yurdakul, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanı Sakine Sayar,CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Yunus Emre, Sera Kadıgil, CHP İstanbul Eski Milletvekili Didem Engin de katıldı.

Emel Bilenoğlu Eyüpsultan’lı kadınların ilgisinden zorlukla yürüyüşünü sürdürdü. İş yerlerinin camlarına,evlerinin balkonuna çıkan kadınlar büyük ilgisi izleyenlerin yorumları Emel Bilenoğlu kesinlikle Eyüpsultan Belediye Başkanı olacak sözleri günün Eyüpsultanda en çok konuşulan sözlerinden biri oldu.

Gösterilen ilgiden dolayı zorlukla ilerleyen Emel Bilenoğlu Seçim Kordinasyon Merkezinin önünde adeta mitingi andıran kalabalığa günün önemini içeren bir konuşma yaptı.

Emel Bilenoğlu Konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Sevgili kadınlarımız bizler neler yapmadık ki çocuklar yaptık onları büyüttük mühendis,doktor,avukat her meslekten insanlar yetiştirdik vermiş olduğumuz amansız mücadeleler sonucunda Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının başlatmış olduğu kurtuluş mücadelesinde mermi taşıyan olduk.  Her şey oldu anneler.

Şimdi Eyüpsultan’da destan yazmak için yola çıktık dedi. Varmısınız bu yolda yürümeye dedi.

İnanıyorum ki biz kadınlar olarak hep birlikte Eyüpsultan ilçemizi de en güzel şekli ile layıkıyla yönetiriz. Eyüpsultan ilçemizi hep birlikte yönetmeye varmısınız dedi.

Emel Bilenoğlu’nun bu sözleri kalabalık tarafından Emel Başkan solaganı ile sık sık kesildi.

Konuşmasının ardından çalışmalarını sürdürmek için alandan ayrılan Emel Bilenoğlu Eyüpsultanlı Kadınları Grant Haliç Restaurant dadüzenlemiş olduğu kadın buluşmasına davet etti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir