Emel Bilenoğlu; Durduramayacaklar Halkın Coskun Akan Selini…


Cumhuriyet Halk Partisi Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu Güzeltepe’de halk ile bir araya gelerek, Eyüp’te aile olma zamanı. Güzeltepe’yi çok seviyorum. Buraya üvey evlat muamelesi yapan iktidar değişecek”dedi.
CHP Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu’nun halk buluşmasına CHP İstanbul Milletvekilleri Yüksel Mansur Kılınç, Gökan  Zeybek, Sezgin Tanrıkulu, CHP İlçe Başkanı Sinan Akçiçek de katıldı. Program sunumunu yapan İnan ÇELİKER ’in coşkulu anonsları sonrası konuşmalarını yapan CHP milletvekilleri…

Yüksel Mansur Kılınç, Güzeltepe’nin ismi gibi güzel olduğunu hatırlatarak “Mahallemiz güzel, ismi güzel. Bizim Güzeltepe’den başlayarak, Eyüp’ü, İstanbul’u ,Türkiye’yi güzel yapmamız lazım. Bunun için de sizi tanıyan, Eyüp’ün sorunlarını, bu sorunların nasıl çözeceğini bilen bir Bilenoğlu var. Tüm çabamız ülkemizi güzel yapmak. Genel Başkanımız il il dolaşıyor, İmamoğlu mahalle mahalle dolaşıyor. Siz de sokak sokak gezerek bu güzelliği taçlandıracaksınız, Eyüp’te Bilenoğlu, İstanbul’da İmamoğlu’nu seçtireceksiniz” dedi.

Halk buluşmasında konuşan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu 22 gün sonra seçim olacağını hatırlatarak, “25 yıldır İstanbul’u yönetenler İstanbul’u beton yığınına çevirdiler. Eyüp Sultan ve İstanbul için yeni bir yol açmamız mümkün. Başaracağız” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek ise tapu sorununun en kısa sürede çözümü için hedefi “Eyüp’te Bilenoğlu, İstanbul’da İmamoğlu” olarak gösterdi. 

CHP Eyüp Sultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu, coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmada, “Artık Eyüp’te aile olma zamanı. Güzeltepe’yi çok seviyorum. Buraya üvey evlat muamelesi yapan iktidar değişecek. Güzeltepe’nin derdini kendime dert edindim” diye konuştu. 

Bilenoğlu,  Güzeltepe’nin sorunlarını bildiğini, çözmek için göreve talip olduğunu ifade ederek, “Güzeltepe’de yüksek gerilim hatlarından kurtulacağız. Elektrik direklerinden kurtulacağız. 2019 yılında hala elektrik sisteminin yer altına alamamış bir yerel yönetim mi olur?” dedi.

CEMEVİ müjdesi
“Güzeltepe’de Cemevi yok. Göktürk’te Cemevi yok” diyen Bilenoğlu iki mahalleye de cemevi sözü verdi. Emel Bilenoğlu, “Spor alanı yok. Kent meydanı yok, kreş yok. 25 senedir cezalandırılmış Güzeltepe’ye hizmet sözü veriyoruz. Halkımızın temel ihtiyaçlarının acilen karşılamasını sağlayacağız” diyerek konuşmasını bitirdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir