İyi Parti Eyüpsultan Belediye Meclis üyesi İbrahim Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve çocuk Bayramı mesajı

Example HTML page

İyi Parti Eyüpsultan Belediye Meclis üyesi İbrahim Yıldırım 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

İbrahim Yıldırım Yayınlamış olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi;

Çok değerli halkımız Ülkemizin geleceği sevgili çocuklar, 100,yılın da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımızı biraz sevinçle biraz da buruk kutluyoruz. Mübarek Ramazan ayının başlangıcı olması sebebiyle sevinçliyiz aynı zaman da Dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle de sokağa çıkma yasağına uyarak hem kendi sağlığımızı hem de çevremizdekilerin sağlığını korumak için evde kalmak zorundayız o nedenle de buruk bir şekilde kutluyoruz.

Fakat evde kalarak hem Koronavirüs salgını ile mücadele edep aynı zaman da da Cumhuriyetimizin simgesi ay yıldızlı bayraklarımızla balkonlara çıkıp hep birlikte istiklal marşımızı söyleyerek aynı coşkuyla ve aynı heyecanla kutlayacağız.

100 yıl önce, 23 Nisan’da Meclis’i açanlarda, Atatürk başta olmak üzere, karşılıksız ve sınırsız bir vatan aşkı, millet sevgisi, özgürlük ve bağımsızlık tutkusu, devrimci ve mücadeleci bir irade vardı. Düşmanı yendiler. Savaşı kazandılar. Cumhuriyeti kurdular. Birbiri ardına devrimleri hayata geçirdiler ve bize bir vatan bıraktılar.

 Hepsini rahmet, minnet ve hürmetle saygıyla anıyoruz.  

Anıları önünde saygıyla eğilip ve hep birlikte haykırıyoruz.

Yaşasın Türkiye.

Yaşasın Cumhuriyet.

Yaşasın Atatürk.

Birlikte Kazandık.

Birlikte Başaracağız…

Bu duygu ve düşüncelerimle Milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir