İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Yaşar ER’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

Example HTML page

İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Yaşar ER 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Yaşar Er yayınlamış olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi;

Yüce Meclisimizin yüzüncü yılın da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu yıl biraz buruk kutluyoruz.

Dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağına uyarak hem kendimizin hem de çevremizin sağlığını korumak zorundayız. Fakat evde kalarak Cumhuriyetimizin simgesi ay yıldızlı bayrağımızı ve ATATÜRK Fotoğraflarını ellerimize alarak hep birlikte aynı coşku ve heyecanla istiklal marşımızı söyleyerek kutlayacağız Yüce Meclisimizin 100 yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı.

100 yıl önce, 23 Nisan’da Meclis’i açanlarda, Atatürk başta olmak üzere, karşılıksız ve sınırsız bir vatan aşkı, millet sevgisi, özgürlük ve bağımsızlık tutkusu, devrimci ve mücadeleci bir irade vardı. Düşmanı yendiler. Savaşı kazandılar. Cumhuriyeti kurdular. Birbiri ardına devrimleri hayata geçirdiler ve bize bir vatan bıraktılar.

 Hepsini rahmet, minnet ve hürmetle saygıyla anıyoruz.  

Anıları önünde saygıyla eğilip ve hep birlikte haykırıyoruz.

Yaşasın Türkiye,

Yaşasın Cumhuriyet,

Yaşasın ATATÜRK,

Birlikte Kazandık,

Birlikte Başaracağız,

Bu duygu ve düşünceyle Milletimizin ve Ülkemizin geleceği sevgili çocuklarımızın 23 Nisan ulusal Egemenlik Bayramını Kutlarım dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir