İyi Parti eski Eyüpsultan İlçe Başkanı Olcay Uçar’dan kongrede çarşaf liste talebi

08.07.2019 Pazartesi günü İyi Parti eski Eyüpsultan İlçe Başkanı Olcay Uçarın daveti üzerine kendine ait ofisinde buluştuk ve Ağustos ayın da yapılacak olan İyi Parti olağan üstü kurultayını konuştuk.

Toplantı da Haber Etkin Gazetesinden Genel yayın müdürü olarak kendim bulunurken Sevgili meslektaşım Medya Haliç Gazetesi Genel yayın müdürü Hakan Hapçı ile birlikte Ağustos ayında yapılacak olağan üstü kurultaya ilişkin güzel bir sohbet gerçekleştirdik.

İyi Parti Eyüpsultan eski İlçe Başkanı Olcay Uçar yapmış olduğumuz söyleşide şu ifadelere yer verdi;

Yerel Basınımızın değerli temsilcileri davetimi kırmayarak geldiğiniz için öncelikle sizlere çok teşekkür ederim.

Sizlerin de bildiği ve izlediği gibi daha önceki basın ile yapmış olduğumuz sohbette olağan üstü kurultay talebinde bulunmuştuk  Ülkemizin umudu  Genel Başkanımız Meral Akşener’den ve Genel merkez yöneticilerimizden bu talebimiz kabul gördü.

”Biz haklı çıktık”

Gelmiş olduğumuz süreç gösteriyor ki bu talebimiz haklı ve doğru bir talep imiş buradan bir kez daha bu sesimize kulak veren değerli bulan başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere yöneticilerimize çok teşekkür ederim. Buradan bir kez daha söylüyoruz sonuna kadar Genel Başkanımız Meral Akşener’in yanındayız kendisini Cumhurbaşkanı yapmak için var gücümüzle çalışacağız dedi.

Olcay Uçar Sözlerinin devamın da ;

Basınımızın değerli temsilcileri yapmış olduğumuz çeşitli istişareler de ‘’Ağustos ayın da yapacağımız olağan üstü kurultayda demokrasinin olmaz ise olmazı çarşaf liste uygulamasının uygulanmasını Genel Başkanımız Meral Akşener ve Yöneticilerimizden talep ediyoruz’’ .

Göreceğiz ki bu demokratik katılımcı uygulama ile Partimiz İyi Parti çok daha iyi yerlere gelecek birliğimizi bütünlüğümüzü perçinleştirecek buna yürekten inanıyoruz . Ağustos ayında yapacağımız olağan üstü kurultayımız Ülkemize ve partimize hayırlı uğurlu olsun dedi.

Haber Etkin olarak Olcay Uçar’a yönettiğimiz yapılacak olağan üstü kongrede ilçe Başkanlığına aday’mısınız sorusuna şu sözlerle yanıt verdi ?

Ramazan bey yapacağımız olağan üstü kongrede içimizden bir arkadaşımızı İlçe Başkanı yapacağız ilçemizin yanındayız destekliyoruz desteklemeye de devam edeceğiz geleceğe dair her şey çok iyi olacak dedi.

Olcay Uçar yapmış olduğumuz söyleşi de şu ifadeleri sözlerine ekledi.

07.07.2019 Pazar günü tüm İyi Partili arkadaşlarımızın davetli olduğu piknikte buluştuk güzel geçen pikniğimiz de gösterdi ki  İyiler olarak birlik ve beraberlik için de çok güzel şeyler yapacağız dedi.

Example HTML page

One Comment

  • Haci Hüseyin BARS dedi ki:

    Sayın Olcay Başkana soruyorum
    Sevgili Başkan Eyüpsultanda İyilerin mevcudu bu resimdeki ÜÇ BEŞ şahıstan ibaretmidir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir