İstanbul’da 29 Ekim coşkusu: İlçe ilçe etkinlikler…

Example HTML page

Cumhuriyetimizin 100. yılı için İstanbul’da, gün boyu sürecek programlar düzenlenecek.

İstanbul’un dört bir yanında yapılan konserler, sergiler, panel ve gösterilerle Cumhuriyet’in 100. yıldönümü kutlanıyor.

Bugün yapılacak etkinlikler şöyle:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Cumhuriyetin 100. yılı kutlama konseri 29 Ekim’de Maltepe Etkinlik alanında yapılacak. Etkinlikte, Haluk Bilginer’in seslendireceği temsili Cumhuriyet ağacı, bir kız çocuğu ile yolculuğa çıkacak. İtalya’dan gelen uçan balonlu akrobasi ekibi, Türkiye’nin her şehrini temsil eden 81 halk oyunları dansçısıyla aynı sahnede buluşacak. Saat 12.30’da kapılarını açacak olan etkinlikte, Zülfü Livaneli, İskender Paydaş ve Orkestrası, Duman, Kubat, Edis, Sıla, Mazhar Alanson, Adamlar, Sevcan Orhan, İlyun Bürkev, Cümbüş Cemaat ve Ersin Show İstanbullularla birlikte olacak.

AVCILAR

Avcılar’da, saat 18:00’de Firuzköy Bulvarı’nda Cumhuriyetin 2. Yüzyıl Yürüyüşü olacak. Havuz Meydanı’nda ise saat 20.30’da Hilmi Yarayıcı ve Can Gox konseri yapılacak. 

BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Belediyesi saat 19.00’da, Dolmabahçe Sarayı önünden fener alayı yürüyüşü düzenleyecek. Ortaköy Meydanı’nda saat 21.00’de Edip Akbayram Konseri ile yurttaşlar bayram coşkusu yaşayacak.  

BEYLİKDÜZÜ

Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte Cumhuriyet Bayramı korteji ve Derya Uluğ sahne alacak.

EYÜPSULTAN

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikler: Alibeyköy Merkez Mahallesi Vardar Bulvarı saat 12.00 Cumhuriyet Bayramı Kutlaması, Saat 14.00 Eyüpsultan Meydanı Cumhuriyet Bayramı Kutlaması, Saat 17.00 Akpınar Köyü Mahallesi Cumhuriyet Bayramı Kutlaması ile kutlayacak.

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ EYÜP ŞUBESİ: 29 Ekim Pazar günü Saat 19.23’de Çırçır Metro durağı İtfaiye önünde Fener Alayı düzenleyecek.

KADIKÖY

Kadıköy Belediyesi 29 Ekim kutlamalarının finalini Zülfü Livaneli konseri ile yapacak. Bağdat Caddesi’ndeki 29 Ekim yürüyüşünün ardından 21.00’de şef Rengim Gökmen yönetimindeki Eskişehir Belediyesi Senfoni Orkestrası “100. Yıl Cumhuriyet Konseri” verecek. Orkestra konserin solistleri Zülfü Livaneli, Zeynep Helvaşi, Teyfik Rodos ve Görkem Ezgi Yıldırım’a eşlik edecek. 

BAKIRKÖY

Bakırköy’de, Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü Fener Alayı saat 19:00’da Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda başlayacak.

KARTAL

Kartal’da  Kartallı Kazım Meydanı’nda saat 14:00-18.00 arasında  Çocuk Etkinlikleri  düzenlenecek, saat 20.30’da Oğuzhan Koç sahne alacak.

SARIYER

Sarıyer Belediyesi tarafından 90’lar pop gecesi düzenlenecek. Gecede; Yonca Evcimik, Grup Vitamin, Burak Kut, Mansur Ark ve Hakan Küfündür sahne alacak. Konser öncesinde saat 18.00’de fener alayı düzenlenecek.

ŞİŞLİ

Şişli Belediyesi saat 19.00 da Fener Alayı Şişli Atatürk evi müze önü, Saat 20.00 Maçka parkı Melike Şahin Konseri ile kutlayacak.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir