İsmail Kavuncu, Görevi Remzi Aydın’a Devretti

Example HTML page


30 Mart’ta yapılan seçimde Ak Parti’den Eyüp Belediye Başkanı seçilen Remzi Aydın, görevi, Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’dan devraldı.

Eyüp İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatayı Meclis Üyeleri’yle birlikte teslim alan Remzi Aydın, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt, Eyüp Belediyesi yeni Meclis Üyeleri’yle birlikte Belediye’ye geldi. Eyüp Belediyesi önünde belediyenin Mehter Takımı’nın marşlarıyla karşılanan yeni Başkan Remzi Aydın ve ekibi, İsmail Kavuncu’ya 5 yıllık süreçte gerçekleştirdiği çalışmalar için teşekkür etti.

Devir teslim töreni, Kuran-ı Kerim Tilaveti’yle başladı. Görevi bugün Remzi Aydın’a devreden İsmail Kavuncu, törende yaptığı konuşmada, “Tüm Eyüp Belediyesi çalışanlarına, Başkan yardımcılarıma, İlçe Teşkilatımıza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve büyük Eyüp Sultan ailesine yürekten teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge de şunları söyledi: “Yerel seçimlerin tüm milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İsmail Kavuncu başkanımıza yaptığı güzel çalışmalar için teşekkür ediyor, yeni Başkanımız Remzi Aydın’ı kutluyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da törende yaptığı konuşmada, “Başkanımız İsmail Kavuncu’ya tüm hizmetleri için, çalışmaları için, bize destekleri için çok teşekkür ediyorum. Eyüp Sultan’a yakışan projelerimizi gerçekleştirerek ilçemizde çok güzel çalışmalara imza atacağız. Ben başta Sayın Başbakanımız olmak üzere, İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a, İl Başkanımız Sayın Aziz Babuşçu’ya, İlçe Başkanımız Sn. Rasim Bozkurt ve tüm teşkilat üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Görevimiz asıl şimdi başlıyor. Hep birlikte daima millet hizmet için gece gündüz, dur durak demeden çalışacağımıza söz veriyoruz. Çünkü bizim arkamızda milletimiz var” dedi.

İsmail Kavuncu daha sonra Remzi Aydın’la birlikte Başkanlık makamına geçerek belediye mührünü Başkan Aydın’a teslim etti. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, törene katılan konuklarla tokalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

REMZİ AYDINKİMDİR?
Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, 1965 Giresun doğumlu.
Eyüp Silahtarağa İlkokulu ve Eyüp Lisesi’ni bitiren Aydın, 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ndenmezun oldu. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü’nde yüksek lisans yapan Remzi Aydın, 1991 yılından itibaren kendi ofisinde serbest avukatlık yapıyor.

2004 Yerel Seçimleri’nde de Eyüp Belediye Başkan Aday Adayı olan Remzi Aydın, siyasi alanda uzun yıllar önemli görevlerde bulunarak engin bir tecrübe kazandı. 2006’da İstanbul Parti İçi Demokrasi ve Hakem Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı, 2009’da İl Genel Meclis Üyeliği, Eyüp Belediye Başkan Danışmanlığı, 2010’da İl Encümen Üyeliği, 2011 yılında Genel Seçimler 2. Bölge SKM Başkan Yardımcılığı, yine aynı yıl İl Genel Meclisi Ak Parti Grup Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Halen bu görevlerini Grup Sözcüsü olarak sürdüren Remzi Aydın, İl Genel Meclisi Denetim Komisyonu Başkanlığı’nı da yürütüyor.

Sosyal sorumluluk projeleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Derneklerle gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarıyla da dikkat çeken Remzi Aydın’ın , “Geleneksel Sporlar Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği”, “Kızılay Bayrampaşa Şube Başkanlığı”, “Yeryüzü Doktorları Derneği Üyeliği”, “Hayat Sağlık Vakfı”, “İnsan ve Medeniyet Hareketi ve Girişimci İşadamları Vakfı Üyeliği ve Denetim Kurulu Üyeliği”, “İl Genel Meclisi Yeşilay Dostluk Grubu Başkanlığı”, “Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği”, “Yardım Eli Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği” ve “Başakşehirspor Yönetim Kurulu Üyeliği“ de bulunuyor. Futbol, Voleybol, Yüzme sporlarıyla ilgilenen ve karate sporunda ayrıca lisansı bulunan Remzi Aydın, çeşitli dergi ve gazetelerde de köşe yazarlığı yaptı (İstanbul Barosu Dergisi,Yerel Siyaset Dergisi, Türk Edebiyatı, Aydınses.).

İngilizce ve Arapça bilen Remzi Aydın, evli ve iki çocuk babasıdır.

EYÜP BELEDİYESİ ASİL MECLİS ÜYELERİ

Ahmet Turan Koçer (Kontenjan) (Ak Parti)
Ahmet Tüfekçi (Kontenjan) (Ak Parti)
Adem Koçyiğit (Kontenjan) (Ak Parti)
İsmet Laçin (Kontenjan) (Ak Parti)
İsmail Hakkı Turunç (Ak Parti)
Mahmut Sedat Özkan (CHP)
Seçkin Turan (Ak Parti)
Kamil Seçkin Özdemir (CHP)
Önder Benzeş (Ak Parti)
Mustafa Gül (CHP)
Safa Koçoğlu (Ak Parti)
Seyfettin Tayfun (CHP)
Mehmet Bozkır (Ak Parti)
Hüseyin Sevim (Ak Parti)
Seyit Çatalkaya (CHP)
Mevlüde Şahin (Ak Parti)
Şamil Bedir (CHP)
Özlem Ayvaz (Ak Parti)
Hasan Tüzün (CHP)
Semih Dikyol (Ak Parti)
Zafer Döner (CHP)
Hüseyin Çelik (Ak Parti)
Orhan Cem Uçak (Ak Parti)
Güler Işık Cevahir (CHP)
Erhan Doğan (Ak Parti)
Cemalettin Özkan (CHP)
Betül Kervancı (Ak Parti)
Kemalettin Şahin (CHP)
Murat Güney Esen (Ak Parti)
Ülkü Özdemir (CHP)
Şenol Ercan (Ak Parti)
Ergün Çakır (Ak Parti)
Ali Haydar İşkar (CHP)
Alper Gürel (Ak Parti)
Nihat Vural (CHP)
Cahit Özaslan (Ak Parti)
İsmail Altuntaş (CHP)

Eyüp Belediyesi Meclis Üyeleri Özgeçmişleri (Ak Parti)

İ. Hakkı TURUNÇ

1952 Sivas doğumlu olan İ. Hakkı Turunç, 1959 yılından bu yana Fatih’te yaşıyor.

1973 yılında siyaset hayatına başlayan Turunç, 1987 yılında İstanbul 2. Bölgeden Milletvekili Aadayı oldu. 1993-1997 yıllarında Refah Partisi Fatih İlçe Başkanlığı yaptı. 1999 yılında Fazilet Partisi İlçe Meclis ve Büyükşehir Meclis Üyesi oldu ve Meclis Üyesi Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. 2 yıldır İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkan Danışmanı olarak görev yapan Turunç, aynı zamanda İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Uluslararası Yardım Koordinatörlüğü görevini de yürütüyor.

Turunç, Yardım Eli Yardımlaşma Derneği Kurucu Üyeliği, Şehremini ve Ayvansaray Spor Kulüpleri As Başkanlığı görevi, Fatih Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanlığı ve Türbeler Müzeler Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürütmektedir.

Seçkin TURAN

1976 İstanbul doğumlu olan Seçkin Turan, ilk, orta ve lise öğrenimini Alibeyköy’de tamamladı.
Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdi. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi üzerine yüksek lisans yapıyor. Eyüp Alibeyköy’de 50 yıldır esnaflık yapıyor. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında üyelik ve yöneticilik görevlerini de sürdürüyor.
Türk Kızılayı Gençlik Kolları Kurucular Kurulunda da görev yaptı.

Ahmet Turan KOÇER

1971 Malatya Merkez doğumlu olan Ahmet Turan KOÇER, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.

Siyasal tanıtım ve iletişim çalışmalarının yan ısıra ajans çalışmaları süresince yerel yönetimler için faaliyet planlama ve tanıtım, kentsel dönüşüm uygulamaları konusunda araştırma ve danışmanlık yaptı ve uygulama önerileri geliştirdi.
Ahmet Turan Koçer; Malatya ve Bölgesi için planlı bir gelişim süreci oluşturmak amacıyla Bölgesel Orta Merkez Gelişim Planı Çerçeve Çalışması (BOM) ve Altın Kayısı Girişimi Ortak Girişim Mimarisi tasarımını hazırlayarak 2007 yılında ilgili kurumlar nezdinde tartışmaya açtı.

STK’lar ve yerel uygulamalar üzerine araştırmaları da olan Ahmet Turan Koçer; Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde de bulundu. 2011 yılında stratejik yönetim danışmanlığı yapan Somut Strateji Danışmanlık Şirketini kurdu. İTÜ Mezunları Derneği, Mimar ve Mühendisler Grubu Üyeliği, MÜSİAD Teşkilatlanma Komisyonu Üyeliği, Malatyalı İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Girişimci İş Adamları Vakfı İcra Kurulu Üyeliği, MİADAP Araştırma Planlama Grup Yönetmenliği yapıyor.

Ahmet Turan Koçer evli ve 5 çocuk babası.

Önder BENZEŞ

1982 Siirt Kurtalan doğumlu olan Önder Benzeş, ilkokulu Feridun Tümer İlköğretim Okulunda, ortaokulu Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu’nda, lise eğitimini ise Alibeyköy Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümü’nde tamamladı.

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde Bilgisayar Programcılığında, Anadolu Üniversitesi’nde de İşletme okudu. İstanbul Üniversitesi İktisat bölümü ve Fatih Üniversitesi “Yerel Yönetimler” bölümünde Yüksek Lisans Yapıyor. İş hayatına 1998 yılında bilişim sektöründe başladı. Network Uzmanlığı konusunda eğitimler aldı ve çeşitli sertifikalar aldı. Özel sektörde network uzmanlığı ve network proje yöneticiliği yaptı. Şuan kendi firmasında Sosyal Medya ve Marka Danışmanlığı yapıyor.

Demokrat Gençlik Platformu, Genç Akademi İstanbul Gençlik ve Spor Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ve BBSK İcra Kurulu Üyeliği bulunmaktadır. 2004 yılında Ak Parti İl Gençlik Kolları’nda farklı komisyonlarda görev aldı.
2. ve 3. Dönem İl Gençlik Kolları’nda sırasıyla Tanıtım ve Medya Başkanlığı ile Ar-Ge Birim Başkanlığı görevlerini yürüttü.

Önder Benzeş evli ve İngilizce biliyor.

Safa KOÇOĞLU

1988 Rize doğumlu Safa Koçoğlu, 2006 yılında Habibe Yahşi Anadolu Lisesi ve 2011 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden fakülte birincisi olarak mezun oldu.

2011 yılında, eğitim hayatındaki başarısı vesilesiyle yine İstanbul Ticaret Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde burslu olarak Özel Hukuk alanında yüksek lisans eğitimine başladı. 2013 yılında “Vasiyet Tasarrufunun Hükümsüzlüğü” konulu tez çalışması ile yüksek lisans derecesi aldı. Aynı zamanda, Koçoğlu’nun “Türk Medeni Kanunu’nda Vasiyetname ve Vasiyetname Türleri” adındaki makalesi, Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi olan Akademik Bakışta yayınlandı. Avukat Koçoğlu, eğitim-öğretim hayatı boyunca çeşitli kademelerde görev aldı. Bunlar arasında 2006-2007 yılları arasında İstanbul Ticaret Üniversitesi Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Başkanlığı , 2007-2011 yılları arasında İstanbul Ticaret Üniversitesi Kültür Kulübü Başkanlığı ve 2008-2011 yılları arasında İstanbul Gençlik Meclisi Üyeliği yer alıyor.

İngilizce ve Arapça bilen Koçoğlu, örgün öğretim dışında özellikle siyaset ve kişisel gelişim alanlarında Bahçeşehir Üniversitesi, Koç Holding ve İstanbul Ticaret Üniversitesi tarafından verilen sertifikalı programlarda birçok eğitim aldı. Rize Vakfı üyesi, Kadın ve Demokrasi Derneği Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Mezunlar Derneği Kurucular Kurulu Üyesidir.
Safa Koçoğlu, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetiminde İl Sekretaryası görevinde bulundu.

Mehmet BOZKIR

1960 İstanbul Fatih doğumlu olan Mehmet BOZKIR, 1982’de İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdi.

Mimar Sinan Üniversitesi’nde Yüksek Lisansını tamamladı. 1982-1984 yılları arasında yedek subay olarak askerliğini yaptı. 1985 yılında bir derginin açmış olduğu ulusal yarışmada mesleki dalda Türkiye ikinciliğini kazandı. 1985-1986 yılları arasında yerel bir gazetede Yazı İşleri Müdürlüğünde bulundu. 1999-2004 yılları arasında Gaziosmanpaşa Belediyesi teknik Başkan Yardımcılığı ve 2009-2014 yılları arasında Eyüp Meclis Üyeliklerinde bulundu.

İngilizce bilen ve serbest meslek yapan Mehmet Bozkır, evli ve 3 çocuk babası.

Hüseyin SEVİM

Eyüp Yeşilpınar Mahallesinde ikamet eden Hüseyin Sevim, 1972 Kastamonu Daday doğumlu.

İlk ve orta öğrenimini Kastamonu’da tamamlayan Hüseyin Sevim, liseyi ise Alibeyköy Lisesi’nde tamamladı.

Siyasi hayatına 2002 yılında AK Parti Kurucu Mahalle, Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladı. 2008 – 2011 yılları arasında Yeşilpınar Mahalle Başkanlığı, 2011 – 2013 yılları arası AK Parti Eyüp İlçe Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulundu.

Ulusal bir şirketin üretim tesislerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Hüseyin Sevim, evli ve 4 çocuk babası.

Mevlüde ŞAHİN

1985 İstanbul Eyüp doğumlu olan Mevlüde Şahin, aslen Sivaslıdır.

İlkokulu Güzeltepe İlköğretim Okulu’nda, ortaokulu Eyüp İmam Hatip Lisesi’nde, liseyi Açık Öğretim Lisesi’nde tamamlamıştır. Yaklaşık 4 yıldır AK Parti Eyüp İlçe Gençlik Kolları’nda çeşitli görevlerde bulunmuştur. Son 1 yıldır Sekretarya Birim Başkanlığı görevini sürdürüyor.

Özlem AYVAZ

1980 Van doğumlu olan Özlem Ayvaz aslen Rizelidir.

İlk, orta ve lise eğitimini Samsun’da tamamladı. 19 Mayıs Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden 2002 yılında mezun oldu.
2004 yılından beri Eyüp’te çalışmakta olup 2009 yılından itibaren kendi şirketini yönetiyor.

Özlem Ayvaz bekardır.

Semih DİKYOL

1972 Alibeyköy doğumlu Semih Dikyol, aslen Boşnak kökenlidir. İlk ve orta öğretimini Alibeyköy’de, liseyi Pertevniyal Lisesi’nde tamamladı. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

2003-2008 yılları arasında AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığı’nda Yönetim Kurulu Üyeliği, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı görevinde bulundu. Sancak Platformu yönetim Kurulu Üyesidir. 2009 Yerel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Meclis Üyesi ve Eyüp İlçesi Meclis Üyesi seçilerek halen Belediye Başkan Yardımcılığı görevini ifa ediyor.

Tarım ve Nakliyat sektöründe ticarete devam eden Semih Dikyol, evli ve iki çocuk babası.

Hüseyin ÇELİK

45 yıldır Eyüp’te ikamet eden Hüseyin Çelik, 1954 Isparta doğumlu.

Maden Ocakları İşletme sahibi olan Çelik, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

1989 ile 1994 yılları arasında Eyüp Meclis Üyeliği’nde bulundu. AK Parti’nin kurulmasından itibaren, partide çeşitli kademelerde görevler yaptı.

Hüseyin Çelik evli ve iki çocuk babası.

Orhan Cem UÇAK

1974 Eyüp doğumlu olan O. Cem Uçak, 1920 yılından beri Eyüp’e ikamet eden bir ailenin mensubu.

Amerika Birleşik Devletleri Southeastern Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon Bölümü’nü bitirdi.

Çeşitli dernek, vakıf ve spor kulüplerinde Kurucu Yönetim Kurulu Üyelikleri ve Yönetim Kurulu Üyelikleri yaptı. Bugün aktif olarak Eyüp Spor As Başkanlığı görevine devam ediyor.

2004 yılında AK Parti Eyüp İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak siyasete atılan cem Uçak, Mali İşler Birim Başkanlığı, Ekonomik İşler Birim Başkanlığı yaptı. Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı görevini hala sürdürüyor. Ayrıca 2007 Genel ve 2009 Yerel Seçimlerinde Program Sorumluluğu, 2010 Referandum ve 2011 Genel Seçimlerinde SKM Başkan Yardımcılığı Görevlerini üstlendi.

İyi derecede İngilizce bilen O. Cem Uçak, evli ve iki çocuk babası.

Erhan DOĞAN

1985 İstanbul doğumlu olan Erhan Doğan, liseyi Bursa Serdar Karan Anadolu Lisesi’nde okudu.

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Saygın hukuk bürolarında avukat olarak çalıştı. 2012 yılından itibaren kendi bürosunu kurarak, serbest avukatlık yapmaya başladı. 2010 yılından beri AK Parti Eyüp Teşkilatı’nda ve Gençlik Kolları’nda görev alıyor.

Erhan Doğan evli ve 1 çocuk babası.

Betül KERVANCI

1966 Eyüp doğumlu olan Betül Kervancı, 47 yıldır Eyüp’te ikamet ediyor.

Eyüp İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra, Anadolu Üniversitesi Davranış Bilimlerinden mezun oldu.

2004 yılında İlçe Kadın Kolları Başkanlığını yürüttü. 3 dönem bu göreve devam etti. Eyüp Tarih, Kültür ve Çevre ve Koruma Derneği Başkanlığı görevini 4 yıl sürdürdü. Birçok Sivil Toplum Kuruluşu’nda görev aldı.

Betül Kervancı evli ve 2 çocuk annesi.

Murat Güney ESEN

1971 İstanbul doğumlu olan Murat Güney Esen, aslen Gazianteplidir.

İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1970 yılından beri Eyüp’te faaliyet gösteren aile şirketinde, 1990 yılından itibaren yönetici olarak çalışıyor.

İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Sanayi Odası ve Türkiye İhracatçılar Birliği Üyesidir. Birçok Sivil Toplum Kuruluşu’nda sosyal sorumluluk adına çalışmalar yaptı.

AK Parti kurulduğundan beri çeşitli kademelerde çalıştı. Bakırköy İlçe Teşkilatı’nın oluşturulmasında Kurucu Üye olarak görev aldı. 2009-2014 yılları arası Eyüp Belediye Meclis Üyeliği yaptı.

Murat Güney Esen evli ve 3 çocuk babası.

Şenol ERCAN

1974 yılında Sinop Erfelek doğumlu olan Şenol Ercan, ilk, orta ve lise öğrenimlerini İstanbul Bakırköy’de tamamladı. 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesini bitirerek Mimar unvanı aldı. İstanbul Teknik Üniversitesi, Bina Bilgisi Bölümü’nde yüksek lisans tezini vererek Yüksek Mimar unvanını taşımaya hak kazandı. Askerlik görevini, Ankara Kara Harp Okulu’nda Proje ve Uygulama Mimarı olarak yerine getirdi.

2009 Yerel Seçimlerinde Başakşehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. 2009-2013 yılları arasında Başakşehir Belediye Teknik Başkan Yardımcılığı ve İmar Komisyon Başkanlığı, TOKİ ve KİPTAŞ’ın proje çalışmalarında yer aldı. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında Başkanlık Ve Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır. Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF)’te 2005-2013 yılları arasında 8 yıllık dönemde Yönetim Kurulu Üyeliği, Genel Sekreterlik ve Genel Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (TSTK) Genel Başkan Yardımcılığı ve Yerel Yönetimler Komisyon Başkanlığı, Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları konfederasyonu (KASTOB) Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunuyor.

Ayrıca Başakşehir Spor Kulübü Denetim Kurulu Başkanlığı ve İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı Müteşebbis Heyet Üyeliği vb. Sivil Toplum ve Meslek Kuruluşlarında görev alıyor.

Mimari Proje, İmar Planları, Yapı Ruhsat Projeleri, Yapı Denetim, Kontrol Müşavirliği ve Proje Danışmanlığı alanlarında iş hayatını sürdürüyor.
İngilizce bilen Şenol Ercan, evli ve 2 çocuk babası.

Ergün ÇAKIR

1982 Eyüp doğumlu olan Ergün Çakır, aslen Ordu Mesudiyeli.

Alibeyköy Endüstri Meslek Lisesi’ni bitiren Çakır, 25 yıldır ticaretle uğraşıyor.

Alibeyköy Akşemsettin Mahallesi’nde ikamet eden Ergün Çakır, evli ve iki çocuk babası.

Alper GÜREL

1974 doğumlu Alper Gürel, Şehremini Lisesi’nde ve Balıkesir Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde eğitim gördü.

Bir dönem öğretmenlik yaptıktan sonra ticaret hayatına atıldı.

Siyasi hayatına, AK Parti’nin kuruluş yıllarında Göktürk Belde Teşkilatı’nda başladıktan sonra, 2010 yılında Eyüp İlçe Başkanlığı’nda koordinatörlük yaparak devam etti. 20211 yılında Eyüp İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçildi. AK Parti İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler Birim Başkan Yardımcılığı yaptı.

İngilizce bilen Alper Gürel, evli ve iki çocuk babasıdır.

Cahit ÖZASLAN

1974 Erzurum doğumlu olan Cahit Özaslan, 25 yıldır Eyüp Akşemsettin Mahallesi’nde ikamet ediyor.

İlk ve orta okulu Erzurum’da bitiren Özaslan, Lise eğitimini Alibeyköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamladı.

AK Parti Mahalle Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği yapan, Meclis Üyesi Adaylığı olan Özaslan, son 5 yıldır Akşemsettin Mahalle Başkanlığı görevini yürütüyor.

Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında farklı kademelerde görevlerde bulundu. Eyüp Erzurumlular Derneği Kurucu Başkanı olan Özaslan, halen Dernek Başkanlığı yapıyor. Ayrıca Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı görevini yürütüyor.

Aile şirketlerinde ticaretle uğraşan Cahit Özaslan, evli ve dört çocuk babası.

Ahmet TÜFEKÇİ

1972 İstanbul doğumlu olan Ahmet Tüfekçi, aslen Balkan göçmeni bir ailenin oğludur.

İlk öğrenimini Mustafa Itri ilköğretim Okulu’nda, orta ve lise eğitimini Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi.

2009 Yerel Seçimlerinden sonra Belediye Meclis Üyesi olarak Bayrampaşa Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine başladı. Mali Hizmetler Müdürlüğü, Gelirler Müdürlüğü ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görevini yürüttü.

Çeşitli kurumsal firmalarda Mali İşler Koordinatörlüğü yapan Tüfekçi, Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi olarak çalışmaya devam ediyor.

Ahmet Tüfekçi evli ve üç çocuk babası.

Adem KOÇYİĞİT

1975 yılında doğan Adem Koçyiğit, aslen Erzincanlıdır.

Orta öğrenimini Kağıthane İmam Hatip Lisesi’nde tamamlayan Adem Koçyiğit, üniversite eğitimine Amerika’da devam etti.

Amerika’da N.V.C.C. (Washington DC) NOVA College’da İşletme Yönetimi ve Organizasyonu, Temel Bilimler ve Sanat dallarında ön lisans eğitimi aldı. The American University İşletme ve Pazarlama dallarında lisans eğitimi aldı. Daha sonra Yeditepe Üniversite’sinde İşletme Yüksek Lisansı (MBA) yaptı.

2001 yılından bu yana, yaklaşık 55 yıldır Kemerburgaz’da faaliyet gösteren aile şirketleri Kum Kaynak Suyu’nda Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürüyor. 2009 yılı Yerel Seçimlerinde siyasete atılarak birçok projeye imza attı.

2009 yılından bu yana Eyüp ve İBB Meclis Üyesi olan Adem Koçyiğit, 2011 yılından beri Eyüp Belediyesi iştiraki olan ESBAŞ A.Ş.’de ve Kemerburgaz-Göktürk ve Köylerden Sorumlu Başkan Yardımcısı görevini yürüttü.

Eski bir lisanslı güreşçi olan Koçyiğit, Eyüp Amatör Kulüpler Birliği Başkan Yardımcılığı ve Eyüpspor Asbaşkanlığı yaptı. Aynı zamanda Göktürk Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı ve Kemerburgaz Spor Kulübü Başkanlığı görevlerini yürütüyor.

İyi derecede İngilizce bilen Adem Koçyiğit, evlidir.

İsmet LAÇİN

1959 yılı Erzurum Çat ilçesi Işkınlı köyü doğumlu İsmet Laçin, 1977 yılından beri Eyüp Çırçır Mahallesi’nde ikamet ediyor.

Sırasıyla; Milli Nizam Partisi Eyüp Milli Gençlik Vakfı Başkan Yardımcısı, Milli Selamet Partisi Eyüp Gençlik Kolları Başkanı, Refah Partisi Eyüp İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı, Fazilet Partisi Eyüp İlçesi Sosyal İşler Başkanı görevlerini yaptı. 2001 yılında da AK Parti Eyüp İlçe Kurucular Kurulu Üyesi, Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı ve Çırçır Mahallesi sorumluluğu görevlerinde bulundu.

2005 yılı Trakya ve Anadolu Derneği Başkan Yardımcı ve Dernek Ağası, 2006 yılı Akşemsettin Camii Dernek Başkanı, 2007-2008 yılları Alibeyköy Spor Kulübü As Başkanı, 2008 yılı Erzurum Çat ilçesi Derneği Kurucu Başkan Yardımcısı görevlerinde bulundu. 2009-2014 dönemi İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Eyüp Belediyesi Meclis Üyeliği yaptı.

Evli ve 7 çocuk babası İsmet Laçin, 12 de torun sahibi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir