İşkadını ve Siyasetçi Emel Bilenoglu’ndan Öğretmenler Günü Mesajı

Example HTML page

Geçtiğimiz hafta bir öğretmenin yetiştirdiği bir öğrenci 5 arkadaşıyla birlikte gece yarısı Meclis’ten apar topar tecavüz yasasını geçirmeye çalıştı , başka bir öğretmenin yetiştirdiği başka bir öğrenci bu kargaşa esnasında ülkenin bir hava alanını sattı , yine bir öğretmenin yetiştirdiği bir başka öğrenci bu toprakları vatan yapan Atasına iki ayyaş dedi . Öğretmenler üzüldüler  ; biz vicdanı hür , fikri hür Ata sına kıymet veren , ceddini sayan  , yurdunu milletini özünden çok seven , bir toplum yetiştirmiştik . Her sabah andımızı okutturup , her derste onlara insanları ayırmamayı milletini herşeyden üstün tutmayı öğretmiştik , kardeş olmayı , bir olmayı , yerli malları haftasında kendi ürettiklerimizi paylaşmayı öğretmiştik kar, yağmur demeden ,açlık tokluk demeden ,soğuk demeden  sınıflarımıza koşup öğretme aşkıyla sıralara dolan öğrencilerimize gitmiştik ! 

Olsun !

Unutmayın ki kıymetli öğretmenlerimiz o içimize yaktığınız mum ışığı hala duruyor , bizim içimizde ki mum meşale oldu , bir gün bu meşaleler tüm ülkeyi aydınlatacak , sizin kıymetli bilgileriniz her çocuğunuzun kalbine bıraktığınız bir maya bir fidan gibi elbet bir gün büyüyüp çoğalacak . Olsun !  

Bir gün o emek vererek suladığınız goncalar çiçek açacak , 

üzülmeyin ! 

vatan sevgisiyle beslediğiniz o fidanlar artık genç birer çınar oldu vatan toprağına köklerini saldı , başları dimdik semaya kadar ulaştı sizin verdiğiniz değerlerle kuvvetli birer ağaç oldu . Yolunuz yolumuz , emanetiniz emanetimizdir ,Yurdumun en ücra köşesindeki köyünden , okuluna varabilmek için sabah beşte şehrin sokaklarında yol alan , geleceği aydınlatan bilgiden, sevgiden  ormanlar okyanuslar inşa eden tüm kıymetli öğretmenlerimizin ellerinden saygıyla öperiz . Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir