İlhan Aras geleceğin şampiyonları yetişiyor.

Example HTML page

Uzun yıllardır sporun içinde olan ve Eyüp ve istanbul genelinde bir çok sporcunun madalya almasını sağlayan ilhan Aras geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor .
Gaziosmanpaşa Yıldıztabya dört yolda bulunan Aras spor külübünde 6-14 yaş aralığında 270 sporcunun yetişmesi için uğraş veriyor.
Eyüp’te ve istanbul genelinde uzak doğu sporları denince ilk akla gelen isimlerden olan İlhan Aras gençlere yönelik sportif çalışmalarına devam ediyor.
Eyüp’te uzak doğu sporları denince ilk akla gelen isimlerden olan İlhan Aras gençlere yönelik sportif çalışmalarına devam ediyor.
Ülkemizi uzak doğu sporlarında gelecekte temsil edecek ve madalyalar getirecek sporcuları azimle ve şevkle yetiştiren İlhan Aras bu gençler aldıkları bu eğitimle madalya getirmemesi için hiçbir engel yok dedi.
Uzun süredir uzak doğu sporları ile çalışmalarını sürdüren İlhan Aras bir uzak doğu sporu olan wuşhu- kungfu’nun ülkemizde yaygınlaşmasında emekleri olan Aras, öğrencilerine iyi bir wuşhu-kungfu’cunun nasıl olması gerektiğini de en ince ayrıntısına kadar öğretiyor.
Milli hakem ve Milli Antröner
Milli sporcu İlhan Aras Gaziosmanpşa Yıldıztabya dört yolda bulunan Aras spor kulübünde her akşam ülkemizde gerekse uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil edecek ve şampiyon olacak geleceğin sporcularını yetiştiriyor. Konuyla ilgili bilgi veren Başarılı sporcu ilhan Aras: Amaçlarının Türk sporuna hizmet olduğunun altını çizdi. Aras; Yaptığımız tamamen ülkemiz gençlerini kahve ortamından uzaklaştırmak ve spor yapmalarını sağlamak, bu sporu sevdirerek onları bu spora teşviktir Atatürk’ünde dediği gibi Sağlam kafa sağlam vücutta olur” bizde bu düsturdan yola çıkarak ülkemiz sporuna hizmet edip geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz;dedi.
Aras sözlerinin sonunda;Onların ilerde ülkemize madalyalar getirmesi için uğraş veriyoruz onların ilerde ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmesi bizim göğsümüzü kabartacaktır,buda bizim için ne kadar iyi bir yolda olduğumuzun göstergesi oluyor; dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir