Belediye Başkan Yardımcısımısın Emlakçımı?

Example HTML page

Gaziosmanpaşa CHP “örgütü ilçe başkanı Mehmet Polat “ın Başkanlığında Cumhuriyet meydanında Basın Mensupları ile bir araya geldi.
Gerçekleştirilen buluşmanın ana maddesi Kentsel Dönüşümde halkı Bilinçlendirme oldu.CHP İlçe başkanı Mehmet Polat konu ile ilgili şunları söyledi;
12 Mahalle Riskli alan ilan edildi. Bu 12 mahallede şimdi kendileri kentsel Dönüşüm Uygulanıyor.
Burada Gaziosmanpaşa halkını ilgilendiren Gaziosmanpaşa” nın geleceğini ilgilendiren bir toplantı yaptığımız çalışma hazırladığımız bir mektup var. Bunları posta yolu ile elden dağıtım ile vatandaşları bilinçlendireceğiz.dedi.

ÖNEMLİ BELGE

Gaziosmanpaşa 2005,2013 yılları arasında kentsel dönüşüm denilen uygulama başlamaktaydı. Ama burada yeni uygulanmaya başlayan başka bir unsur 12 tane mahallemizde Riskli Alan ilan edildi.
Bu 12 mahallede Riskli bölge kesinlikle bir hastalık işsizlik üzerinde müthiş bir deprem olmuş havası estirmeye başladı.
Şu anda Müteahhitler iş yapamıyor, hastalık sahibi olanlar ihtiyacım var evimi satacağım çocuğumu okutacağım diyen insanlar şu anda evlerini satamıyorlar ne olduğu belli olmayan bir riskli bölge ilan edilmesi bunla birlikte de fırsatçılar iktidar yanlıları bir takım simsarlar, bir takım vatandaşlarımızı kandırmaya başladılar.
Elimdeki belge bir vekâletname yani vatandaştan vekâlet alacaksın kentsel dönüşüm adı altında vatandaştan vekâlet alacaksın ama aldığın vekâletnamenin karışığında Tahadütname imzalatacaksın kendin alırken noterden alacaksın vatandaşa kentsel dönüşüm bürolarında imzalatacaksın yani noter imzası yaptırmayacaksın ayrıca bu vekâletnameyi alanlar ise belediyenin şu anda görevli yetkili başkan yarımcısı yani bir kamu görevlisi vatandaşın elinden vekâlet topluyor belediyeye bunu ETİK OLMAYAN AHLAKİ OLMAYAN bir yöntem ile de bunu tekrar bu belediyenin yan kuruluşu olan GOPAŞ “a veriyor bu arkadaşımız belediyenin yetkili mevkisinde görev yapan ve yetkisini kullanarak vatandaşlardan vekâlet topyarak vatandaşa GOPAŞ “a bunu pazarlıyor

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISIMISIN EMLAKÇIMISIN?

Bu konuda biz derhal bu tür görev yapanların görevinden alınmasını İstanbul valiliğini Gaziosmanpaşa kaymakamlığını ve içişleri bakanlığını göreve davet ediyoruz vatandaşı aldatmasınlar, bir başkan yardımcısı vekâlet topyamaz, sözleşme vatandaş aldatılarak hatta evlerini boşaltarak siteyi boşaltarak, evlerini barklarını terk edip gittiler. “GOPAŞ” inşaat Anonim Şirketinin ve bir gruba verdiği kat karşılığı verdiği sözleşme
İnşaata başlama tarihi: bir yıl içerisinde ilçe ve büyükşehir belediyesi gerekli imar !!!! ne olduğu belli bile değil ruhsat işlemlerini tamamlamayı tahadüt ederek, yoğunluk giderildikten sonra inşaat başlar.
BELEDİYE HERKESİN BABASININ TAPULU MALIDA DEĞİL:
Bu vatandaşların hangi katta kaç daire ne zaman ne kadar kira müteahhit yapamazsa vatandaşın nereye başvuracağı belli değildir, bu bir sahte evraktır.
Gaziosmanpaşa belediyesine bağlı GOPŞ şirketi tarafından bazı müteahhitlere PEŞKEŞ ÇEKİLMİŞTİR bu bir suçtur. Kesinlikle buna müsaade edilmemesi gerekir. Yine buradan İstanbul valiliğini Gaziosmanpaşa kaymakamlığını ve iç işleri bakanlığını göreve davet ediyoruz.
Vatandaşın elinden yeri alınmak isteniliyor vatandaş direniyor benim 40 yıllık yerim nasıl alırsın senin inşaatının şurasında kaçak var diyor. 20 bin TL Encümen Cezası veriyor. Bu bina 1975 yılında yapılmış, vatandaşın gözü korkutularak vatandaşın yeri alınmak isteniyor, BU BELGE KESİNLİKLE BİR SUÇ:
Bunla birlikte riskli bölgelerde 2013 yılında yapılmış yapı denetiminde yapılan sağlam binalar dahil şu anda Tapularına Şerh düşülmüş, sanki yarın bir deprem olacakmış gibi, bir muamele uygulanıyor. 2013 de yapılan dairesinde alan dairesinin tapusunu alamıyor. Müteahhit borcunu ödeme yemiyor yanında çalışan parasını alamıyor bu kadar acımasız, davranan bir yönetim biçimini şiddetle Protesto ediyoruz CHP “ olarak bunla birlikte Pazar içi mahallesinde YİNE HAYALİ “GOPAŞ “tarafından bir takım inşaatlara sözleşme yapılıp gidin oralarda vatandaşı korkutun ve oraları boşaltın bizim CHP olarak Biz kentsel dönüşüme karşı değiliz, riskli bölge vatandaşımızın tehlikeye girmesini burnun kanamasını dâhil kesinlikle istemeyiz.
Ama kentsel dönüşüm uygulamasına Yağmaya vatandaşımız korkutularak ellerinden yerlerinin alınmasına da müsaade etmeyeceğiz. Hiç kimse üzülmesin yapılanın kimseye kar kalmadığını bilmenizi istiyorum, bu yapılan haksızlıklarının hepsinin hesabını soracağız;dedi

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir