Hatice Gürbulak İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

Example HTML page

Hatice Gürbulak İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı’na adaylığını Eyüpsultan Mihmandar Restaurant da düzenlenlediği kahvaltı programın da açıkladı

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı’nın 19-20 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleşecek olan  Olağan Kongresine sayılı günler kala Mevcut İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacının ardından adaylığı’nı açılayan İsmail Çorbacı ve Av. Osman Ersin Kozanhan’dan sonra İYİ’lerin iktidar mücadelesinde ben de varım diyerek yola çıkan Hatice Gürbulak Eyüpsultan Mihmandar Restaurant da düzenlediği kahvaltı’da kalabalık bir delege topluluğuna açıkladı.

HABER ETKİN / HABER MERKEZİ: EYÜPSULTAN / İSTANBUL- Ramazan Yiğit

Konuşmasına ”İYİ’ler birilk ve dayanışma ile kazanacak” diyerek başlayan Hatice Gürbulak yapmış olduğu açıklamasın da şu ifadelere yer verdi;

Çok kıymetli İYİ’ler, değerli delege arkadaşlarım, basınımızın değerli temsilcileri davetimi kırmayarak onurlandırdığınız için hepinize üstün teşekkür sunarım.

Sizlerde biliyorsunuz partimizin kuruluşunda aynı kaygılarla, aynı korkularla ülkemizin geleceğinden endişelenen bu endişeleri bu mücadelede bütün yükü sırtlanan arkadaşlarımızla birlikte partimizin kuruluşunda hem de emeği geçen arkadaşlarımızla birlikte yol yürüyen bir kardesinizim.

Aynı zamanda da partimizin ileriye yönelik bütün çalışmalarında yer almış bulunmaktayım. Sizler kadar emeğim olmasa da taşın altına elini koymuş bir kardeşinizim.

Biliyoruz ki Eyüpsultan İlçesi bütün seçimlerde olduğu gibi, seçimlerin kaderini belirleyen ilçedir. Bu yüzden biz buradaki çalışmalarımızı en güçlü bir şekilde partimizin ve ilçemizin kazanması adına, değişiklik yapmak adına bazı çalışmalarda bulunmak zorundayız. Bu çalışmalarımızın tek sebebi Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde bu seçimi kazanmak ve bu ülkeyi yönetmektir. Tabi ki kimlerin sayesinde sizlerin ve bizlerin emeğiyle ortak mücadeleyle olacaktır.

Bizler bu ilçede her mahallesinin bir bireyine, Mahalle Başkanı’na üyelerimize mahalle sakinlerinin dışında ilçe yönetiminde daha güçlü daha iyi bir yönetim sağlayabilmek için elimizden geleni yapacağız ve birlikte bu mücadelede olarak çıkacağımıza inanıyorum.

Sizlerin desteğiyle ve taktiriyle Eyüpsultan İlçe Başkanlığı’na adaylığımı açıklıyorum ve sizlerden büyük desteklerinizi bekliyorum.

Burada hiç kimse ve hiç kimse kendi menfaatini, oturduğu sandalyeye geleceğini bağlamak değil, partimizin geleceğini çocuklarımızın umudu olarak hepimizin emek vermesi gerektiğine inanıyorum. Sizden de bununla ilgili büyük ve yoğun tüm çabalarınızı ve desteğinizi bekliyorum.

Beni sabırla dinlediğiniz için hepinize ayrı, ayrı teşekkür ederim sağ olun, var olun dedi.

”ADAYLIK AÇIKLAMASINDA YAŞANAN GELİŞME”  

Gürbulak’ın adaylık açıklamasına katılan aday olması beklenen Ali Aydın aday olmaktan vaz geçerek Hatice Gürbulak’la birlikte yol yürüyeceklerini açıkladı.

‘’İYİ PARTİYE KATILAN YENİ ÜYELERE ROZET TAKTI’’

‘’GÜRBULAK’A EYÜPSOPOR TARAFTARLARINDAN BÜYÜK İLGİ’’

”MASALARI GEZEREK HOŞ GELDİN DİYEN GÜRBULAK’A BÜYÜK İLGİ”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir