İş ve Siyaset İnsanı Ferzan Özer’e Tohumdan Çınara, Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma derneği’nden anlamlı ödülü

Example HTML page

İş ve Siyaset İnsanı, CHP Eyüpsultan 2014 Belediye Başkanı adayı Ferzan Özer’e Tohumdan Çınara, Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma derneği’nden anlamlı plaket ödülü verildi.

Tohumdan Çınara Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni bu gün ziyarette bulunan Bölgemizin tanınmış iş ve Siyaset insanı CHP Eyüpsultan 2014 Belediye Başkanı adayı Ferzan Özer’e ve Tv Paroğram sunucusu Asude Erhan’a Dernek Başkanı Türkmen Erdoğan Celep tarafından göstermiş olduğu kadın mücadelesi ile dayanışmasından dolayı plaket ödülü verdi.

Dernek başkanı Türkmen Erdoğan Celep yapmış olduğu konuşmasında bizleri yalnız bırakmayarak dayanışmada ve yardımlaşmada bulunan değerli İş ve Siyaset İnsanı Ferzan Özer’e ve Tv Paroğram sunucusu ve Moderatör Asude Erhan’a mücadele eden kadınlarımız adına çok teşekkür ederim ifadesinde bulundu.

Ferzan Özer’de dernekte bulunan yöneticilere ve üyelere geçtiğimiz günlerde RUYİAD’ın ve (REV) Rumeli Eğitim Vakfının düzenlediği CUMHURİYET ve KADIN etkinliğinin açılış belgesel filimini izletip kurmuş olduğunuz Tohumdan Çınara Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin kıymetini bilin Atatürk Cumhuriyetine ve Atatürk’e sıkı, sıkı sarılın başka Atatürk’de, yaşayacağımız başka Cumhuriyette yok ifadesinde bulundu.

Tv sunucusu ve proğram yapımcısı, moderatör Asude Erhan’a da Tohumdan Çınara Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ Başkan Yardımcısı Sefa Burak Pehlivan plaketini verdi.

Asude Erhan yapmış olduğu konuşmasında değerli Başkan Tükmen Erdoğan Celep’e ve Başkan yardımcısı Sefa Burak Pehlivan’a teşekkür ediyorum. Aranızda bulunmaktan onur ve gurur duyuyorum.

Asıl teşekkürüm her işimde, her özel alanımda müteşekkir olduğum aile dostum değerli büyüğüm Ferzan Özer’e çok teşekkür ediyorum. Sizler gibi güzel insanlarla beni bir araya getirdiği için. İnşallah hep beraber güçlüyüz diyoruz. Bundan sonrada başkanımla daha güzel işler yapacağız inşallah. Çok mutluyum çok teşekkür ederim ifadesinde bulundu.

Sohbetle birlikte içilen çayların ardından günün anısına fotoğraf çekiyle toplantı son buldu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir