Güzeltepe mahallesinin Türkmen ablası, mahallesine muhtar oluyor…

Example HTML page

Güzeltepe Mahallesi’nin kadın muhtar adayı Türkmen Erdoğan Celep, STK’larda yapmış olduğu görev ve Güzeltepe halkıyla dayanışma içinde yıllardır sürdürmüş olduğu komşuluk ilişkileri ve projeleri ile mahalle sakinlerinin takdirini toplamış bulunmakta.

Güzeltepe Mahallesi’ndeki yolların, çocukların oyun alanlarını yenilenmesi, toplumsal cinsiyet eşitliliği ve kadınların sosyalleşme alanlarının çeşitlendirilmesi, yardımlaşma ağının genişletmesi ve sıkıntılarını paylaşması ilkeleriyle yola çıkmış bulunmakta. Projelerini anlatarak kurumlardan alacağı desteği vurgulayan Türkmen Erdoğan Celep, şimdiden dikkatleri üzerine çekmiştir.

Kurumlarla nasıl çalışacağını ve iletişimi nasıl kuracağını iyi bilen, bir muhtar olacağını sivil toplum kuruluşlarında vermiş olduğu hizmetlerin bir artı değer olarak toplumun belleğinde yer etmiş durumdadır.  

Halen ‘’TOHUMDAN ÇINARA KADIN DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ‘’ Başkanlığı yapan Türkmen Erdoğan Celep, Güzeltepe Mahallesi’nde farklılık yaratacağı aşikar.  Kendisinin sivil toplum kuruluşlarında gösterdiği hizmetin ve başarının mahallesinde de göstereceğini şimdiden yansıttı.

Yapmış olduğumuz bir araştırmada Güzeltepe Mahallesi, büyük ihtimalle 31 Mart yerel seçimlerde sandıkta vereceği kararla Türkmen Erdoğan Celep’i seçecek gibi görünüyor.

50 yıldır aynı mahallede yaşayan biri olarak, mahalleye olan hakimiyeti ve STK deneyimi de muhtar olarak Türkmen Erdoğan Celep’in Güzeltepe Mahallesinin geleceğine dair önemli bir katkı sağlayacaktır.

Güzeltepe Mahallesine hayırlı uğurlu olsun.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir