Güney ve Güngör Ailelerinin mutlu günü

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi ve CHP Grup sözcüsü Veli Güngör ile Derman Güney bir ömür boyu mutluluğa giden yolda, Salon Figaro Güney ve Güngör Ailelerinin düzenlediği nikah ve düğün töreninde davetlilerin ve nikah şahitlerinin huzurunda yaşamlarını birleştirdiler.

Müzik ve davetlilerin alkışları eşliğinde Derman ve Veli Güngör Çifti salona girdi.

Davul zurna eşliğinde Halayla başlayan düğünde gelin ve damadın salona girmesiyle nikah törenine geçildi.

Damat ve Gelin adayı, Veli Güngör ve Derman Güney’in Nikahını Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız nikah şahitlerinin ve davetlilerin şahitliğinde gerçekleştirdi. Ayrıca işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamayan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in selamını ve mutluluk dilediği mesajını Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız damat ve gelin adayına salonda bulunan davetlilere iletti.

Nikah töreninin ardından Güngör çifti müzik eşliğinde eşsiz danslarını ettiler.

Düğün pastasını kesen Derman ve Veli Güngör çifti düğünlerin adedi olan geleneksel olan pasta ikramında bulundular birbirlerine.

Takı ve tebrik merasiminin ardından müzik eşliğinde yapılan dans ve halayların ardından düğün sona erdi.

Haber Etkin Gazetesi ailesi olarak Çok kıymetli kardeşlerimiz Derman ve Veli Güngör çiftine birlikte yaşayacakları ve paylaşacakları hayatlarında ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Veli Güngör ve Derman Güney Nikah ve Düğün törenine Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcıları; Cevdet Yıldız ve Muhammet Çakır, CHP İBB Meclis Üyesi ve Beltaş Yönetim Kurulu Başkanı İnan Güney,

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş ve İlçe yöneticileri, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Güler Işıkcevahir,

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ali Haydar İşkar,

AK Parti Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ahmet Hamdi Gürbüz, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri Zülfü Çakar, Mustafa Tüysüz, Zafer Döner, Binali Özgül, Emine Çelik, Ramazan Güven,

CHP önceki dönem Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, Haydar Parlak, CHP Önceki Dönem Eyüpsultan Geçlik Kolu Başkanı Direnç Çeliker,

Eyüpsultan Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Nail Balkan, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 2014 Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer, Memleket Partisi Eyüpsultan İlçe Başaknı Tuncay Çöpoğlu,

Muhtarlar, STK Başkanları ve Temsilcileri, Kara Dolap Spor Kulübü Başkanı ve yöneticileri çok sayıda davetli, Göngör ve Güney Aileleri katıldı.

CHP İstanbul İkinci Bölge Milletvekili Gökan Zeybek Partisinin Mersin mitinginde Genel Başkan Kemal Kılçdaroğlu ile birlikte olması sebebiyle katılamadığı Nikah ve döğün törenine mesaj göndererek Veli ve Derman Güngör çiftine mutluluklar diledi.

26’ncı dönem CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin de partisinin Mersin mitinginde çalışmalarda bulunduğundan dolayı katılamayıp mesaj göndererek Veli ve Derman Güngör çiftine mutluluk diledi.

Ayrıca CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP Kağıthane İlçe Başkanı Cihan İlim Yeşildağ, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, CHP İBB Meclis Grubu Başkanlığı, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grubu Başkanlığı, MHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Serkan Cihan, Beltaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İnan Güney, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Zafer Döner, Dursun Ali Akyıldız, İşseven Sigorta Ltd. Şti Filiz İşseven, DSİGN Endüstriyel Reklam A.Ş, Karadolap Spor Kulübü, İzge Çiçek Evi Mehmet Yurdakul, Güney Elektrik İsmail Güney, Öz Alibeyköyspor Kulübü Başkanı Metin Çırpan, Eşref Tekstil Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ, Av. Namık Kemal Kaşıkçı, Deniz Oktay, İhtisas Gümrük Müşavirliği, FLOT CAM, Tayfun Kahyaoğlu çiçek göndererek Veli ve Derman Güngör çiftine mutluluklar dilediler.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir