Gergerlioğlu’ndan Bahçeli’ye: Tweet atacaksan soyadımı öğren

Example HTML page

Vekilliği düşürülen HDP’li Gergerlioğlu, Bahçeli’ye yanıt vererek, “Tweet atacaksanız soyadımı öğrenin de atın” dedi. Bahçeli, hedef aldığı Gergerlioğlu’nun soyadını ‘Gergeroğlu’ şeklinde yanlış yazmıştı.

Vekilliğinin düşürülmesinin ardından Meclis’te nöbete başlayan HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu, kendisini hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi.

Bahçeli’nin adını yanlış yazmasına işaret eden Gergerlioğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Uygur Türklerine yapılan soykırıma göz yumanlar kalkmış bana yapılan Yargı cinayetini sahipleniyor. Gidin Çin devletine tek kelime edin de göreyim. Bir de tweet atacaksanız soyadımı öğrenin de atın! Gergeroğlu değil Gergerlioğlu! İnsan hakları ve hukuku da öğrenmelisiniz.”

BAHÇELİ: YER YATAĞI KALDIRILMALI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından geçtiğimiz hafta milletvekilliği düşürülen HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında hedef gösteren paylaşımlarda bulunmuş, Gergerlioğlu’nun soy ismini de ‘Gergeroğlu’ şeklinde yanlış yazmıştı.

Bahçeli, “TBMM’nin Muhterem Başkanı’nı göreve davet ediyorum: Yer yatağı derhal kaldırılmalı, milletvekilliği düşürülen kirli şahıs Gazi Meclis’ten behemehâl çıkarılmalıdır. Taviz, teslimiyeti getirir. Teslimiyet ise boyun eğmedir. Buna da hiç kimsenin hakkı yoktur. Şayet TBMM Başkanı’nın yetkisi bu konuda sınırlıysa, süratle hazırlanacak bir maddelik kanun teklifinin Genel Kurul’da kabulüyle birlikte Gergeroğlu’nun yer yatağı ile beraber Meclis’in kapısının önüne koyulması mümkündür ve konu acildir” demişti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir