Genç Araklılar Derneği Eyüp’de açıldı

Genç Araklılar Derneği Eyüp’de açıldı

Genç Araklılar derneği 11.05.2018 Cuma günü Eyüp’de yeni yerinde açılarak faliyetlerine başladı.

Genç Araklılar Derneği Başkanı davetlileri karşılayarak dernek merkezini gezdirdi sıcak bir ilgi ile karşıladı.

Genç Araklılar Derneğinin açılışına CHP Genel sekreteri Akif Hamza Çebi ve CHP Eyüp İlçe Başkan Yardımcısı Cem Goran,CHP 2 Bölge Milletvekili adayı Özgür Nemutlu,CHP İslambey Temsilcisi Sadan Kırcalı, Eyüp’ün Tanınmış İş adamlarından Tevik Hasan Çebi ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın,Eyüp’ün tanınmış iş adamlarından Yücel Erence ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç Araklılar Derneği Başkanı Mithat çebi 2006 yılında kurulduklarını ve araklılı hemşerilerimizle dayanışma içinde faaliyetlerimizi bundan sonra Eyüp de bulunan yeni merkezimizde sürdüreceğiz hayırlı uğurlu olsun dedi.

Açılışa katılan CHP Genel sekreteri Akif Hamzaçebi de konuşmasın da gurbette hemşehri dayanışmasının önemli olduğunu kurumlar sayesinde bir araya gelindiğini bu vesile ile güzel birliktelikler oluştuğunu Geç Araklılar Derneğinin yeni hizmet merkezi hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun dedi.

Açılışa Katılan Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’da konuşmasın da Eyüpsultan ilçemize yeni bir hemşehri derneği daha gelmiştir.Bu tür kurumların hayatımız da önemi oldukça fazla Genç Araklılar Derneğinin yeni hizmet merkezi hayırlı uğurlu olsun dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir