Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün; Basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu

Example HTML page

Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün Basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu

Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantıda, ilçe merkezinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantıya 24 Dönem Diyarbakır Milletvekili, Parti Yönetimi (PYK) ve İç Denetim Danışma Kurulu (PDK) Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı (Marmara Bölge Sorumlusu) Genel Başkan Danışmanı Cuma İÇTEN de ve İlçe yöneticileri iştirak etti.

Toplantıda yerel de Eyüpsultan ve İstanbul olmak üzere Türkiye’nin geleceği hakkında istişarelerde bulunduk.

Toplantıda kısa bir selamlama konuşması yapan Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün, Partisinin kurulmasının hemen ardından Eyüpsultan İlçesinde teşkilatlanmayı tamamlayarak 1. Olağan Genel Kurulu yaparak yönetim kurulumuzu oluşturduk.

Bu buluşma sizlerle ilk fakat bundan sonra sıkça, gerek çalışma alanında sahada, gerekse özel davetlerde bir araya gelerek yerelde Eyüpsultan ve İstanbul olmak üzere Türkiye’mizin geleceğiyle ilgili konularda birlikte istişarelerde bulunarak ülkemizi daha iyi konuma getirme gayretinde olacağız dedi.

Seyit Ahmet Gün sözlerinin devamın da; Davetimi kırmayarak toplantımıza icabet ettiğiniz için tüm basın mensubu arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim diyerek sözü 24. Dönem Diyarbakır Milletvekili Cuma İÇTEN’e bıraktı.

Cuma İÇTEN konuşmasında; Öncelikle Eyüpsultan İlçe Başkanımız Seyit Ahmet Gün Başkanımızın ilçe merkezimizde düzenlediği bu güzel toplantıya davetine icabet ederek katıldığınız için ben de çok teşekkür ediyorum. Gelecek Partisi olarak Yerel ve genel basınımızın hangi zorluklar altında görev yaptıklarını da iyi biliyoruz. Gelecekte Gelecek Partisinin iktidarında bu sorunları ortadan kaldırarak daha özgür koşullarda görev yapmanızı sizlerle birlikte yapacağımız çalışmalarla sağlayacağımıza inanıyoruz.

‘’76 İL 650 İLÇEDE TEŞKİLATLANMAMIZI TAMAMLADIK’’

Değerli basın mensupları arkadaşlarım ben Gelecek Partimizin Kurucu üyesi olmakla birlikte aynı zaman da Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da görevlendirdiği baş danışmanlık görevini de yürütüyorum. Gelecek Partimiz kuruluşunun hemen akabinde geçen bu süre zarfı içerisin de 76 İl 650 İlçe olmak üzere teşkilatlanmasını tamamlamış durumda geriye kalan bölgelerde ise Başta Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere bir seferberlik edasıyla tüm arkadaşlar çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Eyüpsultan İlçemizde bunlardan biri. Sağ olsun İlçe Başkanımız Sayın Seyit Ahmet Gün de enerjik yapısıyla aktif bir şekilde STK’lar ve toplumun tüm kesimleriyle bire bir görüşerek Eyüpsultan İlçemizin Geleceğine dair neler yapılması konusunda toplum kesimlerinin talepleri doğrultusunda projelerini ortaya koyuyor.

Bizlerde Ülke genelinde alanlarda yapmış olduğumuz çalışmalarla Gelecekte Türkiye’mizin nasıl olması gerektiğine dair politikalar üretiyoruz ve bunları halkımızla paylaşıyoruz.

‘’GELECEK PARTİSİ OLARAK GÖLGE BAKANLIKLAR KURDUK’’

Gölge Bakanlıklarımız, Bakanlıkların ve kurumların yapmış olduğu çalışmaları takip ederek eksiklikleri ve hataları tespit ediyor buna paralel olarak da yapılması gereken doğru politikaları geliştirerek ortaya koyuyoruz ‘’Gelecekteki Ekonomik Sosyal Politikalar’’ dedi.

‘’GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLEMENTER SİSTEM’E DÖNÜŞ’’

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden hızlı bir şekilde güçlendirilmiş parlementer sisteme geçiş yapmayı planlıyoruz. Bunu yaparken de yeni parlementer sistemin nasıl olacağını, geçmiş dönem parlementer sistemden farkının ne olacağını da ortaya koyarak halkımızla paylaşıyoruz.

‘’TEMİZ SİYASET’’

Temiz siyasetin nasıl olacağını 156 madde olarak hazırladık paylaştık. Temiz siyasetin nasıl olacağını, Siyasetçinin ve kamu görevlisinin kendisini para ilişkilerinden nasıl ayıracağını kapsayan kapsamlı bir çalışma yaparak paylaştık toplumun tüm kesimleriyle.

‘’DİĞER BİR YANDAN EYT İLE İLGİLİ POPİLİST OLMAYAN BİR ÇALIŞMA YAPTIK’’

EYT Emeklilikte yaşa takılanlar benimde içinde olduğum toplumun oldukça geniş bir kesimini ilgilendiren bu konuda popülist olmayan bir çalışmayla çözümünün nasıl olacağını ortaya koyduk.

Bunu ben biz yaptık diye söylemiyoruz EYT derneği Başkanının bizzat  kendi söylemi olarak aktarıyorum dedi.

İçten; Sözlerini tamamlarken bu gün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum çalışmalarımız yoğunlaşarak devam edecek ben sizlere davete icabet ederek geldiğiniz için teşekkür ediyorum diyerek sözlerini noktaladı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir