Gaziosmanpaşa Saadet Partisinden Patriotlara Tepki

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Gerçekleştirdiği Program İle Türkiye’de Nato Tarafından Kurulmak İstenen Patriotlara Karşı Olduğunu İlan Etti.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen programda basın açıklaması ve temsili patriotların meydanda yakılması ile devam etti.
Yapılan basın açıklamasında İlçe Başkanı Bilal AY şunları kaydetti;

“Bugün burada ülkemizde yürütülen post modern işgale dikkat çekmek ve vatanını seven şuurlu Milli Görüşçüler olarak bu gidişe dur demek için toplandık.

Kurtuluş Savaşımızda direnişin başını çeken Adana’ya, dünya da tek istiklal madalyasına sahip K.Maraş’a ve Gaziler diyarı Gaziantep’e patriotlar yerleştiriliyor.

Peki bu Partiotlar kime karşı kullanılacak.
Biz bu filmi daha önce seyretmiştik. Osmanlı birinci dünya savaşına nasıl sokuldu?

1.Dünya Savaşında Alman Savaş gemilerine Türk bayrağı çekildi, gemideki askerlere Türk askeri kıyafeti giydirildi, adları da Yavuz ve Midilli yapıldı. Ama kontrol bizde değildi. Karadeniz’e açıldılar. Rus limanlarını bombaladılar. Ve bir oldu bitti ile savaşa girdik. Bu savaştan en büyük zararı biz gördük.

2 yıl önce biz ‘Türkiye, adım adım bir savaşın içine doğru sürükleniyor’ dediğimizde, bizi hayal görmekle itham etmişlerdi. Gelinen nokta maalesef bizi haklı çıkardı. Tüm uyarılarımıza rağmen Türkiye muhtemel bir savaşın eşiğine getirildi.

Bugün Türkiye’nin 28 yerinde NATO üssü bulunması yetmezmiş gibi , Malatya’mıza füze kalkanı yerleştirildi. Şimdi ise Kurtuluş Savaşında çok büyük direnişler göstermiş olan üç ilimize patriot füzeleri yerleştiriliyor. Görüldüğü üzere “Ülkemiz adım adım işgal ediliyor. Ancak Allah’ın izni ile biz Saadet Partisi mensupları olarak bu gidişe dur diyeceğiz.

Çok değil 2003’te ABD Başkanı Batılı dostları ile birlikte Irak’ı işgal ederken, bu bir haçlı savaşıdır demişti. 2011 yılında, Fransa İçişleri bakanı Libya’yı bombalarken, biz burada haçlılara öncülük yapıyoruz dedi. Şimdi Suriye sınırımıza savaş araçları yerleştiriliyor. Patriot işgali geliyor. 10 bin civarında haçlı askeri geliyor. Bu askerlerin ve patriotların masrafları da bizim cebimizden çıkacak.

Bu yüzden diyoruz ki, Haçlı savaşları devam etmektedir. Klasik haçlı seferlerinde savaşın masraflarını batılılar karşılıyordu. Şimdi ise, Müslümanların eline yüksek fiyatlarla silahları satıyorlar ve Müslümanları, Müslümanların üzerine salıyorlar Küresel güçlerin Ölüm kusan silah fabrikaları çalışıyor, kasaları doluyor, İslam coğrafyasında ise oluk oluk Müslüman kanı akıyor. Bu oyunu kim bozacak? Elbette bizler bozacağız.

Geldiğimiz nokta da Türkiye baştan aşağı NATO birlikleriyle ve silahlarıyla donatılmış durumda. Biz bugün burada gerçekleştirdiğimiz bu basın açıklaması ile Saadetin sesini, Milli görüşün sesini bütün milletimize duyurup uyarıyoruz.
Bugün sayın Başbakan’ın Eşbaşkanı olmaktan gurur duyduğu Büyük Ortadoğu Projesine göre haritası değişecek 22 ülkenin içinde Türkiye’de bulunuyor, bundan daha vahimi ise, Ak Parti Hükümeti’nin 1 Mart 2003 tarihinde TBMM Başkanlığına bir tezkere ile Irak’ın işgali için havaalanları ve limanları ABD’ye açılmıştı.

O zaman Milli Görüş Lideri Merhum Erbakan Hocamız, ‘Ey milletvekilleri, eğer o tezkere meclisten geçerde Irak’ta bir tek Müslümanın burnu kanarsa, yedi sülaleniz alnını secdeden kaldırmasa bile bunun günahından kurtulamazsınız” diye uyardı ve tezkere geçmedi. Ne yazık ki O tezkere, 1 Eylül 2004 tarihli Resmi Gazete tebliğiyle etkisiz kılındı. 6 Havaalanı ve 7 deniz limanımız ABD’nin emrine amade kılındı. Proje uygulanmaya devam etti. Ve bu proje neticesinde 1 milyondan fazla Müslüman canından oldu, tecavüze uğradı vatanından yerinden edildi.

İşte batının demokrasi anlayışı budur. Bütün sistemleri kan, gözyaşı, zulüm ve sömürü üzerine kuruludur.Allah (c.c) Tüm Müslümanları Batının şerrinden korusun , Müslümanlara tek vucut olmayı nasip etsin.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir