G.Saray taraftarının çileden çıktığı an!

Spor Toto Süper Lig’in 26.haftasında Galatasaray, Kayserispor’a son dakikada yediği gol ile 1-0 mağlup oldu. Chelsea ve Kayserispor maçlarındaki vasat futbola büyük tepki gösteren sarı-kırmızılı taraftarlar, konuk ekipten uzatmada yenilen golden sonra adeta çileden çıktı.

Tribünlerde “istifa” tezahüratları

Özellikle deplasman maçlarındaki kötü futboluyla eleştirilerin hedefi olan ve üst üste puan kayıplarıyla lider Fenerbahçe’nin iyice gerisine düşen Galatasaray’ın, Chelsea ve Kayserispor maçlarındaki vasat futboluna taraftarın tepkisi sert oldu.

Taraftarlar, ilk olarak 81. dakikada yerini Sabri Sarıoğlu’na bırakan Selçuk İnan’ı oyundan çıkarken ıslıkladı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, son dakikada yenilen golün ardından adeta çileden çıktı. Maçın bitiş düdüğü ile beraber taraftarlar, teknik direktör Roberto Mancini ile yönetim kurulu ve Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ı istifaya davet eden tezahüratlarda bulundu. 

Taraftarlar, “İmparator Fatih Terim” tezahüratlarının yanı sıra eski yönetici Abdurrahim Albayrak lehine de bağırdı. Maçın bitmesinin adından bir süre tribünü terk etmeyen taraftarlar, tepkilerini tezahüratlarla dile getirdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir