Fatih Yayla-Kulaksız Okspor maçı yarıda kaldı

Example HTML page

İstanbul 1.Amatör Lig 6.Grup müsabakasında bugün Fatih Mimarsinan Stadın’da oynanan Fatih Yayla-Kulaksız Okspor maçı sahaya giren taraftarlar nedeniyle tamamlanamadı.

Mimarsinan Stadı’nda oynanan Fatih Yayla- Kulaksız Okspor maçında 45.dakikada ev sahibi takım 2-1 öndeyken, Hakem Cihan Ataş, Okspor lehine bir penaltı kararı verdi. Bu karara ev sahibi takım yoğun bir şekilde itiraz etti. Atılan penaltı golüyle maç 2-2’ye geldi. Penaltıdan hemen sonra itirazlarını sürdüren Fatih Yaylaspor’lu 4 oyuncu sarı kart gördü. Kaptanları ise çift sarı kartla oyundan ihraç edildi. Yaşanan olay sonrasında Hakem soyunma odasına giderken, tribünden atlayan seyirciler Hakeme saldırmaya teşebbüs ettiler. Daha sonrasında soyunma odasına giden Hakem triosu maçı tatil ettiğini taraflara bildirdi.

Edindiğimiz bilgilere göre Hakem raporuna maçın güvenlik yetersizliği sebebiyle tatil ettiğini yazdı. Bu maçla ilgili kararı, Hakem, Hakem Gözlemcisi ve Saha Komiserinin rapırları doğrultusunda İstanbul Futbol İl Temsilciliği verecek.

zp8497586rq
Example HTML page