İstanbul Sinopspor ve Alibeyköyspor yenişemedi

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren İstanbul Sinopspor grubunda şampiyonluğa oynayan Alibeyköyspor maçında ikinci yarıda oynadığı üstün futbolla galibiyetliği kaçıran takım oldu.
İSTANBUL SİNOPSPOR: 0 ALİBEYKÖYSPOR: 0
Sefaköy Kartal sahasında ligin 11.haftasında karşı karşıya gelen İstanbul Sinopspor ve Alibeyköyspor takımları mutlak galibiyet için sahaya çıktılar.

Karşılaşmayı İstanbul Sinopspor’un Kulüp Başkanı Ramazan Aşçı, Onursal Başkanı Ali Çelik, eski Başkanlardan Hüseyin Demirkol, Raşit Şahin, Yasin Şahin, Hasan Yaylı ve Alibeyköyspor Kulüp Başkanı Ali Zengin, Altan Akdil müsabakayı izleyenler arasındaydı.

Müsabakanın ilk yarsında misafir takım Alibeyköyspor ev sahibine göre ilk yarı daha istekli ve atak futbol sergilediyse de yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve ilk yarı golsüz kapandı.

İkinci yarı bu sefer ev sahibi İstanbul Sinopspor daha derli toplu oyuna başladı. İkinci yarının hemen başında ev sahibi İstanbul Sinopspor’da Zafer kaleci ile kaldığı pozisyonu golle çeviremedi. Sarı Lacivertliler Zafer, Mahmut ve Uğur’un mutlak yakaladığı pozisyonları gole çeviremezken misafir takımdan ise Olcay ve Samet yakaladığı pozisyonları golle çeviremedi ve karşılaşma golsüz sona erdi.

Mutlak galibiyet için sahaya çıkan iki takım sahadan birer puanla ayrılmak zorunda kaldılar. Alibeyköy spor puanını 19’a çıkartırken ev sahibi İstanbul Sinopspor’da puanını 9’çıkartmış oldu.

zp8497586rq
Example HTML page