Eyüp'teki CHP Gönüllüleri Toplandı..

Eyüp'teki CHP Gönüllüleri Toplandı..

Kopyası hasan tüzün4 (1) hasan tüzün toplantı (9) hasan tüzün toplantı (2) hasan tüzün toplantı (8) hasan tüzün toplantı (18) hasan tüzün toplantı (24) hasan tüzün toplantı (19)

  

Yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren ve yeni bir çalışma’nın altına imza atan CHP Eyüp belediye meclis üyesi aday adayı Hasan Tüzün yine  bir ilk ile adından söz ettirdi.

İşadamı ve CHP belediye meclis üyesi Hasan Tüzün tarafından organize edilen ve CHP’lileri bir araya getirip karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı toplantıya organizatörlük yapan Hasan Tüzün’ün açılış konuşması ile toplantıya başlandı.Hasan Tüzün konuşmasında şunları söyledi;

Bugün buraya gelerek beni kırmayan ve yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ederim. Bugün burada toplanmamızın nedeni ne bizim bir aday için nede kendi meclis üyeliğim içindir bugün burada sizlerle olmamızın nedeni partimize ivme kazandıracak olan arkadaşlarımızın sizlerle bir arada olması ve eski yeni demeden partimizi ileriye götürmektir. Dedi.

Hasan Tüzün konuşmasının devamında; Bugün burada olan ve CHP'ye gönil vermiş dostlarımızla önümüzdeki dönemde neler yapabiliriz nasıl organize oluruz seçimlerde partimizi nasıl iktidar yaparız anlayışında olan gönüllü dostlarımı yanımda görmek ve zincire bir halka olmak için gelen tüm gönüllülerimize şükranlarımı sunuyorum.dedi.

CHP deki arkadaşlarımızın o kimdir nedir demeden partimizin önce Eyüp’te sonrada İstanbul’da iktidarı alarak genel seçimler dede Türkiyede iktidar olmaktır. Hedefimizde bu olmalıdır geçmiş dönemde aldığımız 60 bin oyun üzerine çıkarak burada belediyeyi kazanmaktır. Dedi

Tüzün konuşmasını şöyle sürdürdü; Önümüzde 6 aylık bir süreç var şu anda başladığımız bu kar topu ile bunu hareketlenmemizi bir çığa dönüştürüp hedefimiz olan yere doğru koşar adımlarla gideceğiz,bugüne kadar aldığımız oyları dahada arttırmak için kadrolarımızla çalışmalara bugünden itibaren başlıyoruz ve bunu 30 mart sabahına kadar aralıksız sürdüreceğiz.bu 6 aylık süreçte partimizi destekleyen her yurttaşımız en az beş kişiyi ikna etmesini istiyoruz, vaktimizi içerde harcamayalım sokağa çıkalım seçmene gidelim ve hedefimize kilitlenelim gerisi zaten gelir diyerek sözlerini tamamlayan Hasan Tüzün’den  sonra sıra ile söz alan katılımcılar’ında ortak temennisi’de aynı yönde oldu.

Ben değil,biz olmalıyız

Toplantıda söz alan Amasya dernek başkanı Alaattin Bayram;Bugün buradan herkezin huzurunda böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için Sayın Hasan Tüzün’e teşekkür etmek istiyorum ben buradan kendimi şunu söylemek zorunda hissediyorum.Ben DSP’nin üst kurul üyesiyim ama bugün CHP’nin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum şahsım adına da böyle yapacağım partim bu konuda ne der bilmem ama ben bu görüşteyim.dedi
Söz alan diğer konuşmacı Baki Yıldız ise şunları söyledi;bugün CHP’de şu var bu var diye bakmadan tabii ki sorunlar olabilir ama her yerde vardır bu tür sorunlar bunları bir kenara bırakıp şu aday,bu aday demeden kim olursa olsun onun yanında olacağım diyerek ben kimsenin adamı değilim ben partimin emrindeyim partimin adamıyım birlik olmalıyız ve AKP ‘nin elinden Eyüp’ü geri almalıyız.dedi.
Ali Ekber Cömert ise şunları söyledi;Burada partinin seçimleri nasıl kazanacağını düşünmeliyiz aday adaylarından hangisi ile seçimleri alırız ona bakmalıyız diye düşünüyorum diyerek sözlerini bitirdi.

Konuşmacılardan birlik mesajları   

Söz alan diğer konuşmacı Zülfü Çakar; Ben buraya gelirken önyargı ile gelmiştim ve bir çok arkadaşımda bu şekilde gelmiştir diye düşünüyorum ama gördüm ki bu önyargım boşuna imiş hangi aday çıkarsa çıksın kazanmak için her şeyimizi ortaya koymalıyız bu seçim belki isim olarak yerel seçim ama aslında bir genel seçimdir onun içindir ki bireysel çıkarları bir kenara bırakarak CHP’nin seçimleri kazanması için çalışmalıyız. Dedi.
Son olarak konuşan ve grubun en genci olan Ali Balcı ise şunları söyledi;önümüzdeki yerel seçimlerin  çok kritik olduğunu bende düşünüyorum.iç çatışmaları,kırgınlıkları,küslükleri ve kişisel menfaatları bir kenara bırakarak hepimizin elini taşın altına koyması gerek diye düşünüyorum diyerek sözlerini bitirdi.
Son olarak konuşan Hasan Tüzün ise bu yaptığımız ilk toplantı ama son olmayacak Eyüp’te ve İstanbul’da seçimleri kazanmak için hem elimizi hem’de gövdemizi taşın altına koyacağız.
Son olmayacak dedim çünkü bu sadece başlangıç mücadelemiz devam edecek bir sonraki toplantımızda daha geniş katılımlı bir organizasyonu sizlerde göreceksiniz kazanmak için tüm enerjimizi kullanacacağız ve bu halkayı dahada genişleteceğiz diyen Tüzün sözlerine şöyle devam etti; Bugün burada 80 kişiyiz ama bir sonraki toplantımızda en az 300 kişi ile bir araya geleceğiz ve ciddi sayıda partimize gelecek daha önceden AKP’de bulunan ama onun bozuk düzeninden kaçmak isteyen ve CHP’yi alternatif gören arkadaşlarımızda olacak diyerek gelen konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.
zp8497586rq
Example HTML page