Eyüp’te Seçkin Rüzgârı esiyor

Example HTML page

seckin
Dursun kılıç

EYÜP-2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimleri için ısınan siyaset arenası son düzlükte, birkaç gün içinde eksik kalan aday belirlemelerde tamamlanırsa İstanbul yerel seçim atmosferine girecek. Birçok siyasi partide aday belirleme süreci biterken sadece Ak parti İstanbul’da ince eleyip sık dokuyor bu dönem yerel seçimlerde daha disiplini hazırladığı öne sürülen AK partide gözler adı hala açıklanmayan ilçe belediye başkan adaylarında.
Geçtiğimiz hafta sonu partisin İstanbul il başkalığında iki gün aday belirleme toplantısı yapan Başbakan işi şansa bırakmıyor ve bizzat kendisi toplantılara başkalık ediyor.

Eyüp ilçesinde anket çalışması yapılacak

AK Parti Eyüp ilçe belediye başkan aday belirleme sürecinde “Anket” çalışmasına bırakılmasının neden’inin “Aday” Eyüplü olsun vurgusu olduğu iddia edildi.Ulaştığımız bazı AK parti kaynaklarından edindiğimiz bilgilere göre Mevcut 19 aday adayı içinden sadece 4 isimin “Anket “Çalışmasına bırakıldığı kaydedildi.Öte yandan Eyüp Ak parti Aday Adayları içinde şimdiye kadar Seçkin Turan ismi ön plana çıktı.
Uzun süredir siyasettin içinde yer alan Turan, siyasi çalışmalarına Ak parti gençlik kollarında görev alarak başladı daha sonra Ak parti Eyüp gençlik kolları başkanı olan Seçkin Turan çekirdekten siyasetçi.
İki dönemedir AK Parti Eyüp ilçe başkanlığını başarıyla sürdüren Seçkin Turan, birçok sivil toplum kuruluşu ile spor kulüplerine de üye olarak birçok çalışmalara imza atı.

Genç ve dinamik yapısıyla dikkat çekiyor

Ak parti Eyüp belediye başkan aday adayı olan Seçkin Turan iki dönemdir Ak parti Eyüp ilçe başkalığındaki edindiği bilgi, birikim ve tecrübelerini Eyüp belediye başkanı olarak, Eyüp halkına hizmet ederek süreceği kaydedildi. Alibeyköy’lü bir ailenin çocuğu olarak doğduğu ve büyüdüğü Eyüp ilçesine hizmet etmek istediği için elini taşın altına koymak istediği öğrenilen Seçkin Turan’ın Eyüp belediye başkan Adayı olduğu takdirde Eyüplüler için birçok projeye imza atacağı bildirildi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir