Eyüpsultan’da Demokrasi İttifakı hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor…

Eyüpsultan’da Demokrasi İttifakı hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor…

Yenilenen 23 Haziran seçimleri kapsamın da Demokrasi ittifakı alanlarda hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.

Demokrasi ittifakı Eyüpsultan meydanı,Alibeyköy meydanı,Kemerburgaz meydanı,Göktürk Meydanın da kurmuş olduğu çadırlarda halkla buluşurken diğer yandan pazar çalışmalarını ve esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Demokrasi ittifakı bu gün Çırçır mahallesi,Alibeyköy merkez mahallesi,Güzeltepe pazar çalışmalarıyla 23 Haziran seçimlerini sürdürdü.

23 Haziran seçim çalışmalarına bu gün CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, CHP 2 Bölge Milletvekili Yüksel Mansur Kılıç,Çağdaş Kadınlar Derneği Genel Başkanı Sakine Sayar,CHP Eyüpsultan Kadın Kollu Başkanı Yasemin Şişçi,Eyüpsultan Gençlik Kolları Başkanı Sevtap Atatepe, CHP Adıyaman Tut İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, CHP 2014 Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer,CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri Sema Balcı,Binali Özgül,Nail Balkan, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar, Bölgemizin sevilen iş ve siyaset insanı Turan Luş,Ömer Kutlu,İYİ Parti ve CHP iLÇE Yöneticileri ve kalabalık örgüt emekçileri ile gerçekleştirdi.

23 Haziran seçimleri Kapsamın da yapılan çalışmalar dahilin de Alibeyköy Merkez Mahallesin de yapılan Esnaf ziyaretin de halkın ilgisi oldukça büyüktü.

Esnaf ziyareti kapsamın da yapılan çalışmalar da yok kenarın da oturan yaşlı teyzeyle kısa bir sohbet yapan CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek teyzeden Her şey çok güzel olacak cevabını aldı . Teyzeden gelen cevap çalışanları oldukça sevindirdi.

Esnaftan hak yerini bulacak her şey çok güzel olacak cevabı görülmeye değerdi.

Çalışmaların ardından Alibeyköy Merkez Mahallede bulunan Demokrasi Çadırına dönen kalabalık çalışmalarını burada sürdürmeye devam etti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir