Eyüpsultan’da Akşener rüzgarı

Demokrasi ittifakının bileşenlerinden İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener Eyüpsultan da gece mitingi yaptı vatandaşlardan 23 Haziran seçimlerin de 16 milyonun Başkanı Ekrem İmamoğluna destek istedi.

Binlerce vatandaşın katıldığı gece mitingine Meral Akşener saat 21.00 da İyi Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu ile birlikte geldi. Akşener Demokrasi ittifakının Eyüpsultan meydanındaki çadırının önüne kurulan kürsüye kalabalık vatandaşların arasından güçlükle ulaşabildi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i miting alanın da İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Yaşar Er, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, karşıladı.

Meral Akşener’in Eyüpsultanda ki gece mitingine İyi Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümüt Özdağ, İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Ayhan Bölükbaşı, CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılıç, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer,CHP 2009 Belediye Başkan Adayı Ali Galip Mamal,CHP 2014 Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer,CHP 2019 Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu ve çok sayıda partili binlerce vatandaş katıldı.

İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener mitingde yapmış olduğu konuşmasın da şu ifadelere yer verdi;

Akşener sevgili Eyüpsultanlılar 31 Mart’da sandığı tekmeleyenler her şeyi denedi başaramadılar. Allah’ın izni vatandaşlarımızın da oyları ile 16 Milyonun Başkanı Ekrem İmamoğlu gasp edilen hakkını geri alacak.

Şimdi sizleri tahrik etmek isteyecekler sakın ola ki bu tahriklere gelmeyin ben sinirlerimi aldırdım sizlerde aldırın dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir