Eyüpsultan’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları resmi törenle başladı

Example HTML page

Eyüpsultan’da iki gün sürecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yurt genelinde olduğu gibi Eyüpsultan ilçesin’de de resmi törenle büyük bir coşkuyla başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim Pazartesi günü resmi törenle başladı. Sabah Saat 11.00 Edirnekapı şehitliğinde başlayan resmi tören kaymakamlık önünde Atatürk anıtına çelenk sunum töreniyle devam etti.

Kaymakamlık önündeki Atatürk anıtına çelenk sunum törenine Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara,Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken,Garnizon Komutanlığını Tank Albay Ahmet Şükrü Sırt, Jandarma Binbaşı Sadık Tatar,AKP Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit,CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Yaşar Er,MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Aydın Yırtıcı,BBP Eyüpsultan İlçe Başkanı Kemal Aydın,ÇKD- Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanı Sakine Sayar,ADD Eyüpsultan Şube Başkanı Filiz Tunç Yıldırım,ADEF Amasya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Saim Diken, Eyüpsultan Dostları Vakfı yöneticileri Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri, Resmi Kurum temsilcileri,Muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları yarın da devam edecek…

29 Ekim Kutlamaları 29 Ekim Salı Günü de Fener alayı yürüyüşleri ve konserlerle devam edecek. Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Kasımçavuş Cami önünden 18.30 ve Göktürk Mahalesinde Hizmet binası önünden 20.00 Fener Alayı düzenleyecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamın da İBB saat 20.00 da Alibeyköy Osmalı Parkta Fatih Erkoç Konseri düzenleyecek.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Alibeyköy Veysel Karani cami önünden 19.00 da Başlayacağı Fener Alayı yürüyüşü ile Saat 20.00 da Alibeyköy Osmalı Parkta İBB’nin Düzenlediği Fatih Erkoç konser alanına yürüyerek buradaki etkinliğe katılacak.

Ayrıca ADD Eyüpsultan Şubesi de Saat 19.30 da Çırçır Mahallesi İtfaye önünden başlayarak Yeşilpınar yönüne düzenleyeceği Fener alayı yürüyüşü yapacak.

Eyüpsultan Kaymakamlığı çelenk’ini Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara sundu.

Eyüpsultan Belediye Başkanlığı çelenk’ini Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken sundu.

Garnizon komutanlığı Çelenk’ini Tank Albay Ahmet Şükrü Sırt sundu.

AKP Eyüpsultan İlçe Başkanlığının çelenk’ini AKP Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit Sundu.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığının Çelenk’ini CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek sundu.

İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Çelenk’ini İyi Parti İlçe Başkanı Yaşar Er sundu.

MHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığının Çelenk’ini MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Aydın Yırtıcı sundu.

ÇKD-Çağdaş Kadınlar Derneği Çelenk’ini ÇKD Genel Başkanı Sakine Sayar Sundu.

ADD Eyüpsultan Şube Başkanlığı çelenk’ini ADD Eyüpsultan Şube Başkanı Filiz Tunç Yıldırım sundu.

ADEF-Amasya Dernekler Federasyonu Başkanlığı çelenk’ini ADEF Genel Başkanı Saim Diken Sundu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir