Eyüpsultan, Güzeltepe’de Sarıgül ve Özmen’e sevgi seli…

Example HTML page

EYÜPSULTAN, GÜZELTEPE’DE SARIGÜL VE ÖZMEN’E SEVGİ SELİ

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı adayı Dr. Mithat Bülent Özmen, Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, geçmiş dönem CHP PM üyesi Dursun Bulut, Geçmiş Dönem İlçe Başkanı Memet Sevim ve  Ali Turan,’ın yanısıra CHP Eyüpsultan 9’uncu Dönem Meclis Üyesi Adayları sabah saatlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM’de) bir araya gelerek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundular. Akabinde Kemerburgaz da esnaf ve çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler.

Çalışmalarını öğlen sonrası Güzel tepe mahallesinde sürdüren İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP Erzincan Millet Vekili Mustafa Sarıgül, Başkan adayı Dr. Mithat Bülent Özmen kendilerini karşılayan binlerce Güzeltepeliye hitaben birer konuşma gerçekleştirdi.

”ÖZMEN; GÜZEL YÜREĞİZDEKİ GÜZELLİĞİZLE DESTEĞİNİZE TALİBİM”

Kısa bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’tan sonra kalabalığa seslenen Dr. Mithat Bülent Özmen güzel yürekli Güzeltepe mahallesi sakinleri komşularım hoş geldiniz onur verdiniz hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

Sizlerle günlerdir aslında Eyüpsultanı ve Eyüpsultan’a yapacağımız hizmetlerimizi, birlikte katacağımız değerleri konuşuyoruz. Konuşmaya da devam edeceğiz her şeyi sizlerle birlikte yapacağız karar alma sürecine tüm komşularımız dahil olacak.

Bu gün ben sizin o güzel yüreklerinize ve desteklerinize talip olduğumu söylemeye geldim.

Sevgili vekilim Güzel Erzincan’ımızın CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül aramızda ben sözü kendisine bırakıyorum sağlıcakla kalın dedi.

 SARIGÜL: ‘’BİLGİSİYLE, TECRÜBESİYLE BEN BAŞKANIMIZ ÖZMEN’E KEFİLİM’’

Sözlerine kalabalığa teşekkür ederek, güzel Erzincanlıların sıcak selamını getirdim sizlere, uzun bir zamanın ardından sizleri güzel dostlarımı ziyarete, görmeye geldim nasılsınız iyi misiniz dedi.

Sarıgül sözlerine şu ifadelerle devam etti;

Sevgili Güzeltepeli dostlarım, canlarım nerede bir dedi olan Sarıgül’ü aradığında ulaşabildi mi ulaştı beni yakinen tanıyorsunuz. Ben kolay, kolay herkese kefil olmam ama kendisini bu gün tanıma fırsatı bulduğum Dr. Mithat Bülent Özmen Başkanımızın yüreğindeki temizliği, saflığı ve güzelliği hissettim. O güzel yüreğinde görev aşkı ve sizlere hizmet aşkı var onun için kendisine sonsuz kefilim. Sizlerden oylarınızı istemekle beraber kapı, kapı dolaşarak çalışmanızı da istiyorum.

Bizim işimiz gücümüz Eyüpsultan, işimiz gücümüz İstanbul ve Türkiye’mizin mutluluğu.

Başkanımız Dr. Mithat Bülent Özmen Bürokrasiyi, Kamu yöneticiliğini  ve özel sektörü biliyor. Yüreği insan sevgisiyle çarpıyor. Başkan Özmen sizlerin desteği, Allah’ın izniyle İnşallah Eyüpsultan’da tarih yazacak ben buna inanıyorum dedi.

”GÜZELTEPE SEMT PAZARI ÇALIŞMALARI”

Sarıtaş, Sarıgül ve Özmen Pazar ziyareti ile çalışmalarına devam ettiler

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir