Eyüpsultan Belediyesi’nin düzenlediği ”Hıdırellez” şenliği Osmanlı Park’ta gerçekleşti

Example HTML page

Eyüpsultan Belediyesi Hıdırellez şenliği Osmanlı Park’ta muhteşem bir etkinlikle gerçekleşti.

Etkinliğin sunumunu Duygu Atakan yaptı.

Eyüplüler, Eyüpsultan Belediyesi’nin düzenlediği ‘’Baharın Gelişi Hıdırellez Şenliği’nde’’ bir birinden güzel eziğiler ve dans gösterisi eşliğinde doyasıya eğlenerek baharın gelişini karşıladılar.

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen günün önemine ilişkin yapmış olduğu kısa konuşma söyle:

“TEK DİLEĞİMİZ HEPİNİZİN GÖNÜLLERİNDE, EYÜPSULTAN’DA ÇİÇEKLER AÇSIN

Şölende yaptığı konuşmaya güzel ve aydınlık bir bahar dileyerek başlayan Başkan Özmen, “Komşularımın, dostlarımın arasındayım. Hıdırellezin keyfini, güzelliğini, baharın gelişini hep beraber kutluyoruz. Çok güzel, pırıl pırıl, aydınlık bir bahar olsun. Tek dileğimiz, tek umudumuz hepinizin gönüllerinde, Eyüpsultan’da çiçekler açsın. Barışa dair, umuda dair, huzura dair, Eyüpsultan’ın güzelliğine, iyiliğine dair, kendimize dair, gönlümüzden geçen, iyiliği ve güzelliği çağırdığımız her şey gönlümüzce olsun inşallah. İyi eğlenelim, güzel eğlenelim” diye konuştu.

Sunuculuğunu Duygu Atakan’ın yaptığı Eyüpsultan Belediyesi Hıdırellez Şenliğinde sırasıyla Altın Kızlar Gurubu, ardından Grup Göçmen, Trakya Balkan Flklör ekibi, devam eden etkinliğin finalini muhteşem dansları ve Edellezi ezgisiyle PERA DANCE COMPANY yaptı.

Etkinliğe Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen‘nin Eşi Yeşim Özmen ile katıldığı etkinliğe CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Ekber Cömert, İş ve siyaset insanı Yeşim Tektaşlı, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi üyesi ve Meclis Başkan Vekili Av. Özgür Nemutlu, CHP Eyüpsultan Grup Başkanvekili Yılmaz Turan, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Ali Öztürk, Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Ebru Demir, Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Metin Akıncı, Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Eyüpsultan Belediye Meclisi Başkan Vekili Av Kıymet Kaya Koçak, Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Servet Güzel, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Kerim Gül, Faruk Şengül, Şanal Egemen Cantimur, Esra İnci Filizkıran, Sakine Sayar, Arzu Altunay, Cafer Parlak, Orhan Can, Mürsel Yüksek, Doğan Akçiçek, Hidayet Ağca, Aydoğan Tuğlu, Emre Aykut CHP Yöneticileri, Mahalle Temsilcileri ve binlerce Eyüpsultanlı katıldı.

”HALKÇI BAŞKAN ÖZMEN HALKLA BİRLİKTE KARŞILADI BAHARIN GELİŞİNİ”

Hıdırellez şenliğinde halkın arasında olan Eyüpsultan’ın Halkçı Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’de eğlenerek birlikte baharın gelişini kutladı.

”GURUP GÖÇMEN EZGİLERİNİ BİNLERCE EYÜPSULTAN’LI İLE BİRLİKTE SÖYLEDİ”

”ÇOCUKLARDA DANS EDEREK DOYASIYA EĞLENDİ”

‘’PERA DANCE COMPANY’DEN MUHTEŞEM DANS GÖSTERİSİ’’

‘’BAHARIN GELİŞİ HIDIRELLEZ ŞENLİĞİNİN FİNALİNİ EDELLEZİ EZGİSİ İLE ’PERA DANCE COMPANY YAPTI’’

”ETKİNLİKTEN KARELER”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir