Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak’tan, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’a hayırlı olsun ziyareti

Example HTML page

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ve Yönetim Kurulu Üyeleri 20 Eylül 2023 de yapılan 38 Olağan Kongrede CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Doğan Sarıtaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

EMÜDER Başkanı İrfan Tutacak ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyareti esnasın da inşaat sektörünün içinde bulunduğu durum ve beton sektörünün tekelleşmesi sonucu yaşadıkları sorunları da anlatarak ana muhalefet partisi olan CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’dan sorunun çözümüne ilişkin katkı beklediklerini dile getirdiler.

İnşaat sektörünün içinde bulunduğu durumu sektörün kurumsal yapısı olan EMÜDER Başkanı İrfan Tutacak’tan ve Yönetim kurulunu dinleyen CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’da sorunların çözümü için her türlü katkıyı sunacaklarını belirterek, Milletvekillerimiz aracılığı ile de TBMM gündemine taşıyacağız ifadesinde bulundu.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş sektörlerin içinde bulunduğu sıkıntıları ve sorunların masaya yatırılacağı sek törel calışday düzenleyeceklerini dile getirdi.

Yapılan dertleşmenin ve sohbetle birlikte içilen çayların ardından ziyaret sona erdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir