Eyüp Belediyesinde ilk meclis ilk karar


“60 Yaş ve Üstü Eyüplülere Sosyal Tesislerde, Limitsiz Ücretsiz Sıcak İçecek İkramı”
Eyüp Belediyesi Yeni Meclisi,bugün toplandı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın başkanlığında toplanan Meclis, oy çoğunluğuyla ilk kararını aldı.Belediye Başkan’ı Aydın’ın teklifiyle ve oy birliğiyle alınan karara göre,“Eyüp’te ikamet eden 60 yaş ve üstü vatandaşlar, Belediye’nin sosyal tesislerinde çay, kahve, ıhlamur ve tüm sıcak içecekleri limitsiz olarak ücretsiz içebilecek.”

Meclis’te açılış konuşmasını yapan Başkan Remzi Aydın, yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diledi.Ak Parti’nin Grup Sözcülüğü’nü Mehmet Bozkır, CHP’ninkini ise M. Sedat Özkan üstlendi.

Eyüp Belediyesi İlk Meclis Toplantısı’nda Başkan vekillikleri Encümen ve diğer komisyon üyeleri oy birliğiyle seçildi. Eyüp Belediyesi Faaliyet Raporu’nun Meclis Üyeleri’nce incelenerek önümüzdeki ay toplanacak Meclis gündemine alınması konusunda oy birliğine varıldı.

Eyüp Belediyesi Meclis Başkan vekilliğine oy çoğunluğuyla, Ak Parti’den Eyüp Belediyesi ve Büyükşehir Meclis Üyesi olan Ahmet Turan Koçer ve Safa Koçoğlu seçildi.

Meclis Divan Katipliklerine, Önder Benzeş, Betül Kervancı, Orhan Cem Uçak (yedek), Ergün Çakır (yedek), Encümen’e ise Semih Dikyol, Betül Kervancı ve Adem Koçyiğit seçildi.

Eyüp Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu’na Ak Parti’den Ahmet Tüfekçi, Hüseyin Çelik, Ergün Çakır, CHP’den Kamil Seçkin Özdemir, Ali Haydar İşkar, İmar Komisyonu’na, Ak Parti’den Erhan Doğan, Mehmet Bozkır, Seçkin Turan, CHP’den M. Sedat Özkan, Şamil Bedir seçildi.

Tarife Komisyonu’na Ak Parti’den Adem Koçyiğit, İsmet Laçin, Hüseyin Sevim, CHP’den ise Hasan Tüzün, İsmail Altuntaş seçildi. Sağlık Komisyonu’na Ak Parti’den Safa Koçoğlu, İsmet Laçin, Alper Gürel, CHP’den Tayfun Kahyaoğlu, Güler IşıkCevahir seçildi. Çevre ve Hukuk Komisyonu’na Ak Parti’den Murat Güney Esen, Cahit Özaslan, Hüseyin Sevim, CHP’den ise Seyit Çatalkaya, Ülkü Özdemir seçildi. Eyüp Belediyesi Hukuk Komisyonu üyeleri ise Ak Parti’den Safa Koçoğlu, Alper Gürel, Orhan Cem Uçak, CHP’den Mustafa Gül, Hüseyin T. Kahyaoğlu oldu. Kültür ve Turizm Komisyonu’na Ak Parti’den Özlem Ayvaz, Betül Kervancı, Orhan Cem Uçak, CHP’den Zafer Döner, Seyit Çatalkaya seçildi.

Eğitim Komisyonu’na ise, Ak Parti’den Önder Benzeş, Mevlüde Şahin, Erhan Doğan, CHP’den Cemalettin Özkan ve Kemalettin Şahin getirildi. Marmara Belediyeler Birliği Asil Üyeliklerine Ak Parti’den Ahmet Tüfekçi, Şenor Ercan, Önder Benzeş, Yedek üyeliklerine Özlem Ayvaz, Erhan Doğan, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Üyeliğine ise asilde Adem Koçyiğit,yedekte Cahit Özaslan seçildi.

EyüpBelediyeMeclisi, ikincitoplantısını 9 Nisan Perşembegünüsaat 14.00’de yapacak.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir