Kaçak inşaata durdurma kararı çıktı!!!

Kasımpaşaspor A.Ş'ye Kemerburgaz'dan 232 dönüm arazi tahsis edilmiş ve bu tahsis edilen arazi ise 25 yıllık Kemerburgaz Şehit Osman Yumuk Tesisisne isabet etmişti. Hiç bir izin ve ruhsat almadan hummalı bir çalışma içerisinde inşaata başlayan Kasımpaşaspor Kulübü 3 ay içerisinde kaçak inşaat yaparken Eyüp Belediyesi buna seyirci kalmıştı. Üstelik Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu Kemerburgazlı 8 akil adamı toplayıp burada Kemerburgazlıları mağdur etmeyeceklerini belirterek “Yeni bir alanda yeni bir tesis yapılmadan Kemerburgaz Şehit Osman Yumuk Tesisi yıkılmayacak “demişti. Kavuncu tüm bu vaatleri vererek sözünde durmamış tesis yıkılarak yerle bir edilmişti. Kemerburgaz Halk Konseyi kurularak Protesto eylemi başlatılmış ve eylem neticesinde kaçak olduğu bilinen Kasımpaşaspor A.Ş Zabıta Müdürlüğü tarafından mühürlenmiş ve buna rağmen hala inşaat kaçak olarak devam ediyor.

Önerge 2010 yılında verildi 

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye meclis üyesi Mehmet Sevim tarafından bu konu ile ilgili önerge verilmiş ve neticesinde bu arsanın kimseye verilmediği söylenmişti.

Konuyla ilgili konuştuğumuz Mehmet sevim şunları söyledi:Biz daha o günlerde buranın ranta açılacağını söylemiştik oysa belediye bize buranın verilmesinin söz konusu olmadığını söyledi.Bugün ise gördüğünüz üzere inşaata kaçak olarak başladılar ve bitiriyorlar partimiz  bu konuda dava açmıştır,bu olayın dünde takipçisi idik bugünde burayı kurtarmak için elimizden gelen çabayı diğer meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber gündeme taşımaya çalıştık ama yerel basın dışında ulusal basında bu olayın karşılığını bulamadık.Ama biz yılmıyoruz bunu her ortamda gündeme getirmek için uğraşıyoruz halkımız bilsin bizler onların her zaman yanındayız.

Beyoğlu içinmi belediye başkanı oldu?

Yeşilpınar Mahallesinde bulunan Yağlıdere Parkı Emeksan Spor Kulübüne spor tesisi yapılacak olmasından dolayı Eyüp Belediyesi tarafından yıkıldı.Oysaki bugüne kadar tek bir çivi dahi çakılmadı.Ayrıca silahtarda bulunan esenay spor klubünün maçlarını oynadığı antrenmanlarını yaptığı sahayı ise yine beyoğlunun bir takımı olan erok spora verilmesi düşündürücü.Acaba sayın belediye başkanı buralar Eyüp için değilde Beyoğlu içinmi belediye başkanı oldu?

Ulusal basın ne iş yapar?

 Ulusal basınımız acaba bu olayı görmüyor mu biz yerel gazeteler olarak bunu ne kadar gündeme getirebiliriz.Bizlerin arkasın da büyük holding destekçileri yok.acaba ulusal basın bir şeyler denmi korkuyor da bu konu üzerine tek bir kelime yazamıyor.

Selahattin Sorucu

etkin haber

zp8497586rq
zp8497586rq
Example HTML page