CHP’Lİ BİNALİ ÖZGÜL; TARIMSAL MAHALLE STATÜSÜNDE Kİ KAÇAK İNŞA İ FAALİYETLERE DİKKAT ÇEKTİ

Example HTML page

CHP’Lİ BİNALİ ÖZGÜN; Tarımsal Mahalle statüsündeki Mahallelerde sürdürülen kaçak işa-i faaliyetlere dikkat çekti.

Eyüpsultan Belediye Meclisi 8’inci seçim 4’üncü toplantı dönemi Mayıs Ayı 1’inci bileşimi Meclis Başkanvekili Mehmet ER başkanlığın da yapıldı.

Gündem maddelerinin ve Gündeme ilişkin gündem dışı konuşmaların yapıldığı ve görüşüldüğü toplantıda; CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Binali Özgül Eyüpsultan İlçesine bağlı Odayeri Köyü Mahallesi Özelin de  tarımsal mahalle statüsündeki Mahallelerde yapılan kaçak inşa-i faaliyetlere dikkat çeken Sözlü soru önergesi verdi.

Özgül sözlü önergesinde şu ifadelere yer verdi;

Sayın Başkan, Değerli Meclis Üyeleri bizleri sosyal medya hesabından takip eden kıymetli halkımız sevgili misafirler ve basınımızın değerli temsilcileri CHP Meclis Grubumuz adına söz almış bulunmaktayım. Sözlerime başlamadan önce herkesi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Kamuoyunda da tartışmalara neden olan ve Ulusal ve Yerel Basında da yer alan Tarımsal mahallelerimizden Odayeri Mahallemizde imarsız arazi üzerinde sürdürülen kaçak inşa-i faaliyetler olduğu söylenmektedir.

Odayeri Mahalle Muhtarımızın da medyada yer bulan şikayetleri üzerine aşağıdaki sorularımıza yazılı cevap verilmesini arz ederim.

  1. ‘’Devlet hazinesine ait mera arazisinde kaçak yapılaşma varmıdır’’?
  2. ‘’İlgili arazi üzerinde kaç adet kaçak yapı vardır’’?
  3. ‘’Bu kaçak yapılara Belediyemiz müdahale etmişmidir’’?
  4. Kaçak yapıların akibeti nedir?

Diye sordu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir