CHP EYÜPSULTAN İLÇE KADIN KOLU BAŞKANLIĞI’NDAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

Example HTML page

CHP Eyüpsultan İlçe Kadın Kolu Başkanlığı 10 Mayıs Anneler günü dolayısıyla müzikli eğlenceli kutlama etkinliği düzenledi.

10 Mayıs Anneler günü etkinliğinin sunumunu kadife sesiyle Cemre Baygın, gecenin muhteşem ilerleyişine önemli katkılar yaptı.

Gecenin açılış konuşmasını Eyüpsultan İlçe Kadın Kolu Başkanı Lütfiye Paçaman yaptı.

Lütfiye Paçaman konuşmasın da şu ifadelerde bulundu;

Çok güzel görünüyorsunuz buradan. Sayın İl Kadın Kolu yöneticilerimiz, İlçe Başkanım ve İlçe Yöneticilerimiz, CHP İBB ve Eyüpsultan Belediye Meclis üyelerimiz, Eyüpsultan İlçe Kadın Kolu Yöneticilerimiz ve hepsi birbirinden kıymetli misafirlerimiz ‘’Anneler Günü’’ kapsamlı bu anlamlı etkinliğimize hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.

Baş tacı canım Annelerimizin haklarını bir gün de asla ödeyemeyiz. Tabi ki bu kutlamalar da çok kıymetli, çok değerli. Fakat onlara tüm yaşamımızda saygımızı, sevgimizi sıcacık şefkatimizi hissettirmek yanlarında olmak en büyük değerdir.

Sahsım ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarım adına başta Zübeyde Annemizin ve ebediyete intikal etmiş bütün Annelerimizin kabrinin nurlarla dolmasını diler Anneler gününüzü en içten dileklerimle kutlarım.

Hayatımız da bir pandemi gerçeği yaşandı. Hala yaşanmaya devam ediyoruz. Ülkemiz de yaşanan hayat koşullarının günden güne ağırlaşması öncelikle biz kadınları sosyal yaşamından uzaklaştırdı. Mutsuzluk sebebi oldu. Yüzler gülmez oldu. Enerjiler düşük gelecek endişesi derken sürekli sorun ve sıkıntılar içindeyiz. Bu sebeple kadın örgütü olarak toplanamamıştık uzun süredir. Tüm kadın yönetici arkadaşlarımızla öncelikli olarak bu anlamlı günümüzde elimizden geldiğince sanata ve sanatçıya dair her konuya büyük bir değer verem biri olarak ben daha çok keyif alabilmeniz için ruhunuza da terapi olabilmesi açısından böyle bir etkinlik olmasını istedik.

Bir Başka Kadın örgüt toplantımızı da belirleyeceğimiz başka bir tarihte İlçe Merkezimizde yapacağız.

Başkanlık görevine yeni seçilmiş biri olarak da sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılmak durumunda kalan Arzu Altunay arkadaşımızda burada içimizde kendisine sağlıklı günler diliyorum. CHP Eyüpsultan İlçe Kadın Kolu olarak çıktığımız bu yolda Ulu Önder Atatürk’ün yolunda aydınlığın adımı büyük bir birleştirici güç olan kadınlarımızın bu ülkede maruz kaldığı şiddet, ekonomik sıkıntı, saygı görememe, psikolojik ve toplumsal baskı siyasette eşitliksizlik gibi birçok sorunla ilgili olarak mücadelemizi sürdüreceğiz.

Baskıcı hükümete rağmen sahalarda olup çalışmalarımıza devam edeceğiz asla yılmayacağız arkadaşlar. Öncelikli amacımız seçimi kazanmaktır. Görmeyi çok istediğimiz o büyük fotoğrafın içinde yer almak için hedefe kitlenmektir.

Geliyor gelmekte olan derken Sayın Genel Başkanımızın bir önemli mesajını da iletmek istiyorum. Bir önemli toplantıda kendisi bahsettmişti. Çok önemli lütfen iç kavgalarınızı bırakın, bırakamıyorsanız bir kenarda oturun esas kavgamız dışardadır.

Her şeyin başı sevgiden geçiyor arkadaşlar. Ben daha fazla zamanınızı almak istemiyorum hepinize vermiş olduğunuz güç için teşekkür ediyorum ‘’tüm Annelerimizi Anneler Günü kutlu olsun dedi.

CHP Eyüpsultan İlçe Kadın Kolu’nun düzenlediği Anneler günü Etkinliğinde CHP İstanbul İl Kadın Kolu Başkan Yardımcısı İnci Salman Güldü, Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, sağlık sorunları nedeniyle Kadın Kolu Başkanlığından ayrılmak zorunda kalan Arzu Altunay, CHP İl Başkan Yardımcısı Güler Işıkcevahir, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Sekreteri Nazife Aktaş,  Önceki dönem CHP Parti Meclisi Üyesi Yasemin Öney Çankurtaran, birer selamlama konuşması yaptı.

Yine Pir Sultan Abdal Alibeyköy Cem evi Kadın Komisyonu Türk Halk Müziği Korosu geçmişten günümüze yansıyan Halk Müziği ezgileriyle izleyicileri müzik ziyafetinin doruğuna taşıdı.

Göktürk Türk Sanat Müziği Korosu Kemani Talat Er’in kemanından dökülen ezgilerle muhteşem konseri izleyicileri adeta büyüledi.

Diğer taraftan Yeter Ayık Döner ve Sadi Döner Öğretmenlerin Şefliğinde Türk Halk Müziği Korosu İzleyicilere Üstat Ruhi Su ve Sıdıka Su’yu anımsatan müzik disiplini ile Sadi Döner’in Türkan Saylan için bestelediği türkü ve geçmişten günümüze Halk Ozanlarımızın  ezgileriyle adeta geçmişten günümüze zaman dilimini yaşatarak muhteşem bir dinleti seslendirdiler.

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Güler Işıkcevahir, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şemside Yener, CHP İstanbul İl Kadın Kolları İl Sekreteri Nazife Aktaş, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları, Huriye Şafak, Filiz Yıldırım, Sibel Oktaykan, CHP Eyüp İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP Eyüp İlçe Gençlik Kolları Başkanı Begüm İyice, CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyeleri Gülsüm Polat ve Ali Haydar İşkar, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri Emine Çelik, Nilgün Esentepe, Sema Balcı, Filiz Gökçe, CHP önceki dönem  Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Eyüp 2019 Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu, CHP İzmir Çiğli önceki dönem İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, Göktürk Merkez Mahallesi Muhtarı Seval Kızılateş, Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanı Sakine Sayar, Tohumdan Çınara Kadın Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Türkmen Erdoğan Celep, Gaziosmanpaşa ÇYDD Başkanı Özge Çamcı, Pirsultan Abdal Kültür Derneği Güzeltepe Cemevi Kadın Komisyonu başkanı Hatun Kırmızıdağ, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Alibeyköy Cemevi Kadın Komisyonu, Sivas Divriği Yağbasan Köyü Kadın Komisyonu Başkanı Derya Güngörmez, Tunceli Geyiksuyu ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aynur Yılmaz, ÇEDF Kurucu Başkanı Ali Turan, ÇEDF Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kobal ve çok sayıda STK yöneticisi ve CHP Üyesi Kadınlar katıldı.

‘’HALK OZANI SİNAN ÖZKAYA’NIN MÜZİK DİNLETİSİ’’

‘’PİR SULTAN ABDAL ALİBEYKÖY CEM EVİ KADIN KOMİSYONU TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU DİNLETİSİ’’

‘’KEMANİ TALAT ER YÖNETİMİNDE GÖKTÜRK TÜRK SANAT MÜZİĞİ KORUSU DİNLETİSİ’’

”YETER AYIK DÖNER VE SADİ DÖNER ÖĞRETMENLERİN ŞEFLİĞİNDE TÜRK HALK MÜZİĞİ DİNLETİSİ”

”CHP İSTANBUL İL BAŞKAN YARDIMCISI GÜLER IŞIKCEVAHİR’İN ANNELER GÜNÜ KONUŞMASI”

Kısa bir selamlama konuşması yapan CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Güler Işık Cevahir şu ifadeler bulundu;

Merhabalar;

Bu güzel toplantıyı düzenleyen CHP Kadın kolu Başkanımız Lütfiye Paçaman ve değerli yönetim kurulu arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.

Sadece doğuran değil bakan, seven bütün kadınlarımızın Anneler gününü kutluyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Herkese sevgilerimi saygılarımı iletiyorum. Biliyorsunuz biraz önce TMMOB’dan geldim Gezi direnişi davasından tutuklanan arkadaşlarımız için bir adalet nöbeti var. Oradaki yöneticilerimizden de hepinize selamlar getirdim. Beni dinlediğiniz için herkese teşekkür ediyor iyi eğlenceler diliyorum dedi.

‘’CHP İSTANBUL İL KADIN KOLLARI SEKRETERİ NAZİFE AKTAŞ’IN ANNELER GÜNÜ KONUŞMASI’’

‘’CHP İSTANBUL İL KADIN KOLLARI BAŞKAN YARDIMCISI İNCİ SALMAN GÜLDÜ’NÜN ANNELER GÜNÜ KONUŞMASI’’

‘’CHP EYEPSULTAN İLÇE BAŞKANI DOĞAN SARITAŞ’IN ANNELER GÜNÜ KONUŞMASI’’

‘’CHP ÖNCEKİ DÖNEM GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YASEMİN CANKURTARAN’N ANNELER GÜNÜ KONUŞMASI’’

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir