CHP’li Ali Haydar İşkar: Eyüpsultan İlçemizin Ağaçlı Mahallesi planları hayırlı olsun

Example HTML page

İBB Meclisi 8’inci dönem 5’inci toplantı dönemi Haziran ayı 4’üncü bileşimi 2’nci Başkanvekili Ömer Faruk Kalaycı Başkanlığında yapıldı.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü İBB Meclisi Haziran ayı 4’üncü bileşiminde İmar ve Bayındırlık, Tarım, Orman, Hayvancılık ve Su Ürünleri Komisyon’larının müşterek raporları olan 91 ve 207 No’lu Eyüpsultan İlçesi Ağaçlı Mahallesi’nin 1/1000’lik ve 1/5000’lik İmar planı görüşülerek: AK-Parti, CHP, İYİ Parti ve MHP guruplarının oylarıyla oy birliğiyle geçti.

Konu hakkında söz alan CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Ali Haydar İşkar yapmış olduğu konuşmasında şu ifadelerde bulundu:

Sayın Başkan değerli meclis üyeleri bende 91 ve 207 No’lu raporlarla ilgili görüş ve düşüncelerimi belirtmek üzere CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis üyesi olarak söz aldım.

Sayın Başkan;

Eyüpsultan İlçesi Ağaçlı Mahallesi 1/5000 ölçekli revizyon imar planı planları onaylandı oy birliğiyle. Yine Eyüpsultan İlçesi Ağaçlı Mahallesi 91 No’lu raporu gereği 1/1000 ölçekli uygulama imar planı da oy birliği ile onaylandı. Eyüpsultan ilçemizin değerli bir mahallesi, üçüncü havalimanı kuzey otoyolu çevresindeki önemli bir mahallesi.

Bu gün onayladığımız planların geçmesi önemli bu bölge için. Bu anlamda bu kararın alınmasın da Grup Başkanvekilliklerine, çok teşekkür ediyorum.

Burada gördüğüm kadarıyla ”İmar ve Bayındırlık Komisyonu” en yoğun çalışan komisyon tüm komisyon üyesi arkadaşlarımıza emekleri ve katkıları için çok teşekkür ediyorum.

Tarım, Orman, Hayvancılık ve Su Ürünleri Komisyonu üyelerine emekleri ve katkıları için çok teşekkür ediyorum.

Yine burada oylama esnasında katkı sunan çok değerli ”yüce meclisimize” çok teşekkür ediyorum.

Yine Eyüpsultan İlçe Meclisimize, değerli bürokratlarına Çok teşekkür ediyorum.

İBB bürokratlarına ve Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ağaçlı Mahallemizin 1/ 5000’lik İmar Planı ve 1/ 1000’lik uygulama planları, Eyüpsultan İlçemize ve Ağaçlı Mahallemize hayırlı olsun dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir