Akıllı Telefona Kırılmaz Cam Nasıl Takılır?

Example HTML page

Akıllı Telefona Kırılmaz Cam Nasıl Takılır?

23 yıl önce hayatımıza giren ve iletişimin olmazsa olmaz unsuru olan akıllı telefonları korumak oldukça zordur. Akıllı telefonlar her ne kadar teknoloji harikası olsalar da oldukça hassas ve kırılgan yapıdadırlar. Akıllı telefonun ekranında kırılma olduğu vakit tamiri oldukça pahalıya gelmektedir. Tüm bu masrafları ödemek yerine önceden telefonunuzun ekranına kırılmaz cam taktırarak telefonunuzu korumaya alabilirsiniz. Önlem olarak Akıllı telefona kırılmaz cam nasıl takılır? Kırılmaz cam takılırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Telefonunuzu korumak için bilmeniz gereken konular arasındadır.

Kırılmaz Cam Takılış Aşamaları Nasıldır?

Akıllı telefonunuzun ekranını çizik, çatlak ve kırılmadan korumak için takılan kırılmaz camı takarken dikkat edilmesi gerekenler vardır. Telefon ekranınızı korumak için Akıllı telefon ekranına kırılmaz cam takarken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

  1. Kırılmaz Cam Takarken Doğru Ortam Seçin

Son yıllarda Akıllı telefon ekranlarına neden kırılmaz cam takılır? Akıllı telefonlar kırılgan yapıda olduğu ve tamir masraflarının pahalı olmasından dolayı kırılmaz cam takılmaktadır. Akıllı telefonunuza kırılmaz cam takarken telefon ekranınızın tozlu olmaması için tozsuz olan bir ortam seçilmelidir. Kırılmaz cam takılması için en uygun ortam banyodur. Banyoda hava neme doyduğu için tozlanma oldukça azdır. Dolayısıyla banyo gibi nemli bir ortamda kırılmaz cam takılmalıdır.

  • Ekranınızın Temizleyin

Akıllı telefonlarına kırılmaz cam takılırken ekranının temiz olmasına oldukça dikkat edin. Ekranınız toz bulunurken kırılmaz cam takılırsa kabarcıklar oluşmaktadır. Kabarcık oluşmaması için telefon ekranınızı önce alkollü bir mendille daha sonra da mikro fiber bezle temizlemeniz yeterli olacaktır.

  • Kırılmaz Camdaki Jelâtini Çıkarın

Akıllı telefon ekranınıza kırılmaz camın plastik filmi çıkarmanız gerekmektedir. Kırılmaz camın kenarlarından tutarak plastik filmi çıkarmalısınız.

  • Ekranınıza Uyacak Şekilde Hizalayın

Kırılmaz cam ana sayfa düğmesi ile aynı hizada, ekran uzunluğuyla da paralel olacak şekilde takılmalıdır.

  • Kırılmaz Cam Takarken Üzerine Basın

     Telefon ekranınızı korumak için kullanılan kırılmaz cam takmanın püf noktaları arasında kırılmaz cam takarken basarak takmanız gerekmektedir. Kırılmaz camın ekrana tam oturması gerekmektedir. Plastik bir kartla ya da elinizle bastırarak kırılmaz camın tam oturmasını sağlarsınız.

  • Ekrana Son Dokunuşlar

Ekranınızı korumak için Akıllı telefon kırılmaz cam nasıl takılır? Kırılmaz cam ekranda kabarcık olmayacak şekilde takılmalıdır. Kırılmaz cam taktıktan sonra ekranda kabarcık oluştuysa plastik kartınızla üzerine bastırarak kabarcıkları geçirebilirsiniz.

fuarteknoloji.com akıllı telefon aksesuarları markası.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir