CHP EYÜPSULTAN İLÇE GENÇLİK KOLLU BAŞKANLIĞI’NDA GÖREV DEĞİŞİMİ; YENİ BAŞKAN BEGÜM İYİCE OLDU

Example HTML page

CHP Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolu Başkanlığında görev değişimi yaşandı.

Başkan Taylan Parlak’ın eğitim ve iş hayatında ki yoğunluk nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından yönetim kurulu yapmış olduğu toplantıda Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolu Başkanlığına Begüm İyice’yi seçti.

Yaklaşık iki yıldır Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı görevini sürdüren Taylan Parlak eğitim ve iş yoğunluğunun artması sebebiyle Gençlik Kolu Başkanlığındaki görevinin aksamaması nedeniyle mücadele bayrağını yönetim kurulunda birlikte görev yaptığı Begüm İyice’ye teslim etti. Görev değişiminin ardından önceki Başkan Taylan Parlak ve yeni seçilen Başkan Begüm İyice açıklamada bulundular.

Taylan Parlak açıklamasında: Değerli Cumhuriyet Halk Partisi Ailem; Yaklaşık iki yıldır gururla sürdürdüğüm Cumhuriyet Halk Partisi Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolları Başkanlık görevimi iş ve eğitim hayatımdaki değişiklikler ve yoğunluk sebebiyle sonlandırmış bulunmaktayım. Dün gerçekleşen yönetim kurulu toplantımızda yol arkadaşım Begüm İyice, İlçe Gençlik Kolu Başkanlığına seçilmiştir. Begüm yoldaşıma ve yönetim kurulumuza başarılar dilerim ifadesinde bulunurken: Begüm İyice de Beraber yola çıktığım kardeşlerimden değerli Eyüpsultan Gençlik Kolu başkanımız Taylan Parlak iş ve eğitim hayatı dolayısıyla görevi bırakma kararı almıştır, kendisine bizlere naifliğiyle öncülük ettiği süre için teşekkürlerimi iletir çıkmış olduğu yolda başarılar dilerim ifadesinde bulundu..

Parlak yapmış olduğu açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;

Değerli Cumhuriyet Halk Partisi Ailem; Yaklaşık iki yıldır gururla sürdürdüğüm Cumhuriyet Halk Partisi Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolları Başkanlık görevimi iş ve eğitim hayatımdaki değişiklikler ve yoğunluk sebebiyle sonlandırmış bulunmaktayım. Dün gerçekleşen yönetim kurulu toplantımızda yol arkadaşım Begüm İyice, İlçe Gençlik Kolu Başkanlığına seçilmiştir. Begüm yoldaşıma ve yönetim kurulumuza başarılar dilerim.

Bu sadece bir bayrak teslimidir. Cumhuriyet Halk Partisi’ne adım attığım ilk gün ki heyecanım ve inancımı bundan sonrada bana layık görülen her sorumlulukta taşımaya devam edeceğim. Eyüpsultan’daki genç yol arkadaşlarımızla birlikte birçok güzelliğe imza atmanın, gençlik örgütünün onuruna halel getirmemenin haklı onurunu yaşıyorum. Birlikte çalıştığım Eyüpsultan Gençlik Örgütündeki yol arkadaşlarıma, yönetim kurulu üyelerime, koordineli ve uyum içinde çalıştığım CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığındaki büyüklerime, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcımız Güler Işıkcevahir’e, yol arkadaşım İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcımız Tolga Ustabaş’a, Önceki dönem gençlik kolları başkanlarımıza, 39 ilçede aynı anda görev yaptığım 39 ilçe gençlik kolu başkanlarıma, İl Gençlik Kolu Başkanımız Cem Aydın’a ve İl Gençlik Kolu Yönetim Kurulumuza, Gençlik Kolları Genel Başkanımız Gençosman Killik’e, Eyüpsultandaki İktidar Yolculuğumuzda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, gençlerin abisi Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat’a, uyum içerisinde çalıştığımız CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Grubumuza, İlçe Kadın Kollarımıza ve Değerli Kadın Kolu Başkanımıza, Mahalle Temsilcilerimize ve adlarını sayamadığım isimsiz kahramanlara, parti emektarlarımıza teşekkürü borç bilirim. Kavgadan kaçmak, mücadeleden geri durmak yok. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde, daha büyük günlerin ve gecelerin; bu toprakların, Anadolu’nun kavga tarihinin o en muhteşem anını kutlayacağımız o büyük gecenin zafer halayını hep birlikte kuracağız dedi.

Yeni Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolu Başkanı Begüm İyice de açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;

”CHP EYÜPSULTAN İLÇE GENÇLİK KOLU BAŞKANI BEGÜM İYİCE OLDU”

Beraber yola çıktığım kardeşlerimden değerli Eyüpsultan Gençlik Kolu başkanımız Taylan Parlak iş ve eğitim hayatı dolayısıyla görevi bırakma kararı almıştır, kendisine bizlere naifliğiyle öncülük ettiği süre için teşekkürlerimi iletir çıkmış olduğu yolda başarılar dilerim.

Bu vesile ile; Dün akşam yaptığımız yönetim kurulu toplantısı sonucunda kıymetli yöneticilerimizin, yol arkadaşlarımızın teveccühü ile bayrağı teslim almış bulunmaktayım. Eyüpsultan’da partimize gönül veren herkesle iktidara giden bu yolu yürümek benim için büyük onur. Saygı ve sevgilerimle ifadesinde bulundu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir