EYÜPSULTAN VE ALİBEYKÖY’ÜN SEVİLEN İSMİ SAİT HAS VEFAT ETTİ

Uzun zamandır Eyüpsultan ve Alibeyköy kamuoyunun yakından tanıdığı STK’lar ve Siyaset dünyasında bir çok görevde bulunmuş DSP önceki dönem Eyüpsultan İlçe Başkanı, İl Disiplin Kurulu üyeliği yapan DSP Parti Meclis Üyesi Sait Has hakkın rahmetine kavuştu.

Merhum Sait Has‘ın vefatını Kuzeni Hayri Has şu ifadelerle sosyal medya hesabından duyurdu;

ALİBEYKÖY sevdalısı ,Sancaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği kurucu Başkanımız, geçmiş dönem DSP EYÜP İlçe başkanı ,DSP Parti Meclis Üyesi,İl Disiplin kurulu üyesi dürüstlük abidesi çok değerli amcaoğlum Sait HAS’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Cenaze 17.02 2022 Perşembe yarın öğle namazında ALİBEYKÖY merkez camiinden kaldırılacaktır ifadesinde bulundu.

Önceki Dönem DSP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Ali Haydar Civan’da Sait Has’ın vefatı üzerine sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu; Eyüpsultan İlçemiz ve Alibeyköy kasabamızın yetiştirdiği dürüst siyaset önderi DSP ilçe Başkanı Hak ve Halk sevdalısı Atatürkçü insan. Eyüpsultan Bel. Başkanlık Adaylığımda birlikte çalışmaktan onur duyduğum Sait Has abim Hakka yürüdü… Has Ailesinin ve sevenlerinin Başı sağ olsun. Allahtan rahmet dilerim, toprağın bol olsun.. Güle güle laik Cumhuriyet aşığı Sait Has Başkanım…. Saygılarımızla.. 17 şubat öğle namazında Alibeyköy Merkez Cami’den kaldırılacaktır ifadesinde bulundu.

HABER ETKİN Ailesi olarak tanımaktan onur duyduğumuz değerli Sivil Toplumcu, Siyaset İnsanı Sait Has abimize Allahtan rahmet Başta Kuzeni Hayri Has olmak üzere tüm aile bireylerine, sevenlerine ve DSP Camiasına Baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. Işıklar İçin de uyusun, mekanı cennet olsun…

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir