CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı; Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı tanıtım toplantısı yapıldı

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 2019-31 Mart yerel seçimlerinde Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adayı olan Meclis üyesi aday adaylarını üyeleri ile buluşturarak tanıttı.

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi aday adayı tanıtım toplantısına CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adayları Saim Diken,Emel Bilenoğlu,Hüseyin Selami Çelebioğlu,Mustafa Tüysüz,Emin Atmaca’nın da aralarında olduğu STK Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve CHP Eyüpsultan İlçe Örgütü üyeleri katıldı.

CHP’sinden Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığına başvuruda bulunan Fatma Duran,Kenan Kaplan,Fatih Taşkıran,Murat Demir,Gazi Gökçek,Özgür Sedef,Memet Sevim,Sertif Ersin Tarhan,Filiz Gökçe,Haydar Parlak,Veli Güngör,Ali Haydar İşkar,Nilgün Esentepe,Yüksel Kaya,İnan Çeliker,Sevtap Attepe,Ali Ekber Cömert,Özcan Sezginsoy,Hüseyin Derin,Zülfü Çakar,Ercan Sipor,Binali Özgül,Sinan Aydın,Mehmet Selamet,Necati Karaman,İsmail Çebi,Hasan Aslankılıç,Cabbar Kement,Murat Çelik,Yunus Gören,Zafer Döner,Zübeyir Akar,Ali Balcı’da hazır bulundular.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ,Meclis üyesi tanıtım toplantısın da kısa bir selamlama konuşması yaptıktan sonra sırası ile meclis üyesi aday adaylarına eşit sürede kendilerini tanıtmak için söz hakkı verildi.

Sinan Akçiçek Yapmış olduğu konuşmasın da şu ifadelere yer verdi.

CHP’mizin çok kıymetli üyeleri,kıymetli Belediye Başkanı aday adaylarımız,değerli Meclis üyesi aday adaylarımız,STK Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli temsilcileri ve basınımızın değerli temsilcileri Demokrasi şölenimize hoş geldiniz ,onur verdiniz dedi.

Değerli yol arkadaşlarım CHP Türkiye’nin en demokratik partisidir. Bu gün de burada 12-13 Aralıkta yapacağımız ön yoklama öncesi Meclis Üyesi aday adaylarımızı örgütümüzle buluşturup tanıtacağız. Partimize ve Eyüpsultan ilçemize hayırlı olsun diyerek sözlerini bitirdi.

Sırasıyla Kürsüye Çağırılan  meclis üyesi aday adayları kendilerini tanıtan konuşmalarını yaptılar.

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi aday adaylarının konuşmalarının bitmesinin ardından toplantıya katılan Belediye Başkanı Aday adaylarını sahneye çağıran Sinan Akçiçek Başkan aday adaylarına sırası ile söz vererek selamlama konuşması yapmalarını istedi.

Sırası İle söz alan Belediye Başkan aday adayları birlik mesajı verdiler .Toplantı sona erdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir