CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanlığından yeni yıl mesajı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanlığından yeni yıl mesajı

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Mustafa Tüysüz yeni yıl dolayısıyla CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup’u adına bir kutlama mesajı yayınladı.

Mustafa Tüysüz yayınlamış olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi;

Kıymetli komşularımız; 2020 yılında sizlerin de bildiği üzerine CVİD-19 virüsü Çin’in Vuhan kentinden çıkarak, Dünyamızı yaşamış olduğumuz coğrafyamızı ve ülkemizi etkisi altına almış, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs ile mücadeleyle geçirdik.

Yine aynı zaman da büyük bir çoğunluğumuzun yakını, sevdiklerimiz ve ailelerimiz bu koronavirüs gerçeğiyle tanışmak zorunda kaldı. 20 binin üzerinde yurttaşımız ve 300 sağlık emekçisi bu mücadelede hayatını kaybetti.

Etkilerini 2021 yılına girmeye hazırlandığımız bu son günde de yaşamaya devam ediyoruz. Öyle görünüyor ki bilim insanlarının da söylediği gibi 2021 yılı sonuna kadar da COVİD- 19 Virüsüyle mücadele etmeye devam edeceğiz.

Buradan ben CHP Eyüpsultan Meclis Grup’umuz adına hayatını kaybeden yurttaşlarımıza, fedakarca sağlıklı kalabilmemiz için mücadele ederken yaşamını yitiren sağlık emekçilerimize Allahtan rahmet sevdiklerine ve yakınlarına baş sağlığı sabırlar diliyorum, mekanları cennet olsun dedi.

Mustafa Tüysüz sözlerine şu ifadelerle devam etti;

Sevgili komşularımız; 2020 yılında aynı zaman da ülkemizde yaşanan siyasi iklim, ekonomik kriz doların aşırı kontrolsüz yükselişi sonucu ülkemizin büyük bir kesimi özellikle emeğiyle geçinen halkımız git gide artan yoksulluk ile de mücadele eder konuma geldi COVİD-19 Virüsünün yanın sıra.

Adalet, hukuk ve insan hakları 2020 yılında da ülkemizi yöneten AKP- MHP destekli Erdoğan iktidarı bu alanda yurdumuza telafisi güç yaralar geçmiş yıllarda olduğu gibi açtı ve açmaya devam ediyor.

Ülkemizde hak aramak terör örgütü yaftasıyla ilişkilendiriliyor. STK’lar ve meslek kuruluşları, sendikalar, siyasi partiler bu anlayış ve yönetim biçimiyle baskı altında tutuluyor.

Ülkemizde adaleti mum ışığıyla arar konuma geldik.

Halkın seçtiği Belediyeler de Belediye Başkanları görevlerinden alınarak yerine kayyumlar atanıyor. Yine Halkın seçtiği Milletvekilleri dokunulmazlıkları kaldırılarak tutuklanıp ceza evine gönderiliyor. TBMM devre dışı bırakılarak etkisizleştiriliyor. AHİM kararları yok hükmünde kabul edilerek dışarıda ülkemiz adeta yalnızlaştırılıyor.

Geçtiğimiz gün belirlenen asgari yaşam ücreti ne yazık ki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun uyarılarını dikkate almayarak emekçi halkımızı açlık sınırın da yaşamaya mahkum etti.

 Ama tüm bunlara rağmen Halkımızın umudu CHP’li Belediyelerimiz Asgari yaşam ücretini 3.100 TL’nin üzerinde belirleyerek CHP’mize umut bağlayan halkımızın geleceğine umut olmaya devam etti. Bu dayanışma ruhu yaşadığımız kentleri birlikte yönetme anlayışımız 2021 yılında artarak devam edecektir.

2021 yılının getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği, güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl olarak yaşamamız dileğiyle;

   Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını…

Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç…

Yeni yılın tüm insanlığa ve Eyüpsultanlı komşularımız olmak ülkemize, Dünyamıza barış, mutluluk getirmesi dileğiyle CHP Eyüpsultan Belediyesi Meclisi Grup’u adına yeni yılınızı kutlarım.

Her şey gönlünüzce olsun!

Yeni yıl da umutların gerçek, gerçekler ve mutluluklarımız  sonsuz olsun!

İyi Yıllar…

‘’CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Gurubu’’

Mustafa Tüysüz, Ali Haydar İşkar, Gülsüm Polat, Zülfü Çakar, Sema Balcı, Ünsal Aykutoğlu, Filiz Gökçe,  Zafer Döner, Emine Çelik, Binali Özgül, Nilgün Çelik Esentepe, Ramazan Güven, Veli Güngör, İlker Çomak 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir