CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanlığından Kurban Bayramı mesajı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Zülfü Çakar, ‘Kurban Bayramı’ dolayısıyla CHP Meclis Grubu adına, yurttaşların bayramını kutlayan mesajında; ’’Tüm milletimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı bir şekilde kazasız bir şekilde mutlu bayram geçirmelerini diliyorum’’ ifadesinde bulundu.

Çakar mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: Kıymetli vatandaşlarımız hepimizin bildiği gibi Ülke olarak hepimiz zorlu bir sürecin içinden geçiyoruz.

14 Mayıs’ta yaşadığımız 13 Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem milletvekili seçimleri, 28 Haziranda yaşadığımız Cumhur Başkanı ikinci tur seçimlerinde Partimiz ve 13’üncü Cumhur Başkanı adayımız Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun asılsız söylem ve montaj videoların devlet ve yandaş televizyonu kanallarında döndüğü bir seçim sürecini hep beraber geride bıraktık.

Bu adil olmayan koşullarda bizlere yeniden ana muhalefet görevini oylarınızla verdiniz. Her zaman olduğu gibi haksızlıklar ve adaletsizlikler karşısında çıkan gür sesimizle siz yurttaşlarımıza hizmetlerimiz devam edecektir.

Yaşadığımız seçimler sonucu ikinci turda, İstanbul’da %51.78 ve Eyüpsultan Halkı olarak %52.9 yüz kırk bin 177 (141.177 ) oyla Partimiz CHP’sine ve Genel Başkanımız 13’üncü Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na göstermiş olduğunuz güvenden dolayı İstanbul ve Eyüpsultan’lı komşularımıza çok teşekkür ediyorum.

Bu Kurban Bayramın da umudum şudur ki kötü dilin yerini sevgi dili, Adaletsizliklerin yerini Hak, Hukuk Adalet alsın ve kardeşliklerimiz pekişsin, memleketimizin iki yakası bir araya gelsin. Şair Nazım Hikmetin dediği gibi bir orman gibi kardeşcesine yaşayalım bu güzel yurdumuzda ayrılıklar gayrılıklar son bulsun.

“Bu duygu ve düşüncelerle, salgın hastalıkla mücadelenin ön safında yer alarak şehit düşen sağlık personelimize, Yaşadığımız çok acı olan 6 Şubat 2023’te dokuz saat arayla meydana gelen, merkez üsleri sırasıyla Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Ekinözü ilçeleri olan, 7,8 Mw ve 7,5 Mw büyüklüklerindeki iki depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza, terörle mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de sabır ve başsağlığı diliyorum.

’Tüm milletimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

”CHP EYÜPSULTAN BELEDİYE MRCLİSİ GRUBU”

Zülfü ÇAKAR, Ali Haydar İŞKAR, Binali ÖZGÜL, Gülsüm POLAT, Ünsal AYKUTOĞLU, Sema BALCI, Veli GÜNGÖR, Filiz GÖKÇE, Zafer DÖNER, Nilgün ESENTEPE, Mustafa TÜYSÜZ, Emine Çelik, Ramazan GÜVEN

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir