Apple Watch Android ile Uyumlu Mudur?

Example HTML page

Apple Watch Android ile Uyumlu Mudur?

Apple watch android uyumu apple watch modelleri ilk çıktığı zamanlar bu pek mümkün değildi. IOS 14 ve watchOS 7 ile apple watch android uyumu biraz daha sağlanabilir hale gelmiştir. Artık android cihazınız olsa bile apple watch akıllı saat kullanmanız gerçekleşebilmiştir. Bu da Aile Paylaşımı özelliği ile yapılmaktadır. Ailede ya da yakınınızda birinin iphone kullanması gerekmektedir. Apple watch series 4 ya da bundan da yeni bir model kullanıyor olmanız yeterlidir.

Apple ülkemizde wifi + hücresel modelleri satmıyorken ülke dışından getirdiğiniz akıllı saati ülkemizde kullanmanız mümkündür. Watch fiziksel bir SIM portu özelliğine sahip olmadığından eSIM teknolojisine ülkemizde sadece Vodafone destek vermektedir. Bu da akıllı saatinizi iphone olmadan da diğer cihazınıza bağlayabileceksiniz. Bu da size bazı özellikler kazandıracak bu özellikler ise şu şekildedir:

  • Çağrı yanıtlamak ve çağrı başlatmak
  • Mesaj yanıtlamak ve mesaj göndermek
  • Sağlıkla ile bilgi
  • Aktiviteler
  • Düşme algılaması
  • Gürültü bildirimi oluşturma
  • App Store
  • Acil durum

Kullanabileceğiniz özellikler sadece bunlar değil. Watch’larda App store olması sizin uygulamaları direkt olarak saat üzerinden de indirmenizi sağlamaktadır. Apple watch android uyumu bazı şartlara bağlanmış ve bunlar yapıldığı zaman rahatlıkla kullanımınız mümkün hale getirilmiştir.

Android ile Apple Watch Nasıl Kullanılır ?

Apple watch kullanımı için bir iphone bulmanız gereklidir. İphone algılandığı zaman devam et butonuna basıyorsunuz. Bir aile üyesi için kur seçeneğine tıklayıp devam ediyorsunuz. Apple watch dil ve bölge özelliğini seçip etkinleştirin. Daha sonra size yöneltilen soruları cevaplayın. Saati sağ ya da sol kolunuza takmak vs. Size sunulan şart ve koşullarını kabul ederek metin büyüklüğü şifre gibi ayarlamaları kendinize uygun olarak yapınız. Daha sonra yeni bir aile üyesi ekleyerek icloud hesabı ile bilgileri girmeniz yeterlidir. Aile üyesinin kullandığı cihaza kod gelecektir. Modelinizde hücresel ağ kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bu işlemler bittikten sonra diğer bilgileri de tamamlayınız. Sonunda Apple Watch Iphone’suz kullanım hazır hale gelmiştir.

Apple watch saat olarak kullanılabilen ve günlük işlerinizin kolayca halledilmesini sağlayan, mesajlarınızı, maillerinizi buradan cevaplayabileceğiniz ve telefon görüşme özellikleri sayesinde size kolaylık sağlamaktadır. Apple watch android uyumu sayesinde birçok kişi bu özelliklerden faydalanmaya başlamıştır.

fuarteknoloji.com teknoloji servisi cep telefonu haberini sundu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir