CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanlığı’ndan 6 Ekim İstanbul’un kurtuluş günü mesajı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanlığı, 6 Ekim İstanbul’un kurtuluş günü mesajı yayınladı

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Zülfü Çakar 6 Ekim İstanbul’un kurtuluş günü dolayısıyla CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grubu adına bir kutlama mesajı yayımladı.

Çakar yayınlamış olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi;

İstanbul, 4 yıl 10 ay 23 gün süren düşman işgalinin ardından, Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusu tarafından 6 Ekim 1923’te kurtarıldı.

İstanbul’un Kurtuluşu’nun 99. Yıldönümünü kutluyoruz. “Cumhuriyetimizin kurucusu aziz Atatürk; 6 Ekim 1923 tarihinde, İstanbul’umuzun düşman işgalinden kurtulması, milletimizin istiklali açısından dönüm noktası olmuştur.

Bu kutlu günün 99. Yıldönümünde, Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve mücadele arkadaşlarını şükranla yad ediyoruz. Bağımsızlık yolunda canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Fatih Sultan Mehmet Han’ın milletimize armağan ettiği, şahsınızın önderliğindeki kahraman ordumuzun düşman işgalinden kurtardığı aziz İstanbul’a, en kutsal emanetlerimizden biri olarak sonsuza kadar sahip çıkacağımızı sözünü veriyoruz.

16 milyon İstanbullu yurttaşımızın yaşadığı bu muhteşem kente; İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile birlikte adil ve eşit hizmet sunmak, İstanbul’u çağdaş olan şehirler içinde en ileriye taşımak adına çalışmaktan onur duyuyoruz. Aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyor, en içten saygılarımı sunuyorum”.

6 EKİM İSTANBUL’UN KURTULUŞ GÜNÜ 16 MİLYON İSTANBULLUYA KUTLU OLSUN.

”CHP EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİS GRUBU”

Zülfü Çakar, Ali Haydar İşkar, Gülsüm Polat, Ünsal Aykutoğlu, Sema Balcı, Binali Özgül, Nilgün Esentepe, Mustafa Tüysüz, Filiz Gökçe, Ramazan Güven, Emine Çelik, Veli Güngör, Zafer Döner

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir