CHP’li Ünsal Aykutoğlu Eyüpsultan Kemerburgaz, da kaçak fabrika inşaatları kim tarafından, ne karşılığı neye göre yapılıyor?

Example HTML page

CHP’li Ünsal Aykutoğlu Eyüpsultan Kemerburgaz da kaçak fabrika inşaatları kim tarafından ne karşılığı neye göre yapılıyor?

Eyüpsultan Belediye Meclisi 8’inci seçim, 4’üncü toplantı dönemi Ekim ayı 1’inci bileşimi Başkanvekili Mehmet Er başkanlığın da Eyüpsultan Belediye Meclis salonun da gerçekleştirildi

Gündem maddelerinin görüşüldüğü Eyüpsultan Belediye Meclisi Ekim ayı 1’inci bileşiminde Sözlü önergeler bölümünde söz alan CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Ünsal Aykutoğlu Eyüpsultan Kemerburgazdakaçak fabrika inşaatları kim tarafından ne karşılığı neye göre yapılıyor? Diye sordu.

Aykutoğlu Sözlü Önergesin de şu ifadelere yer verdi;

Sayın Başkan, Değerli Meclis Üyesi Arkadaşlarım, Saygıdeğer Misafirler, Basınımızın Değerli Temsilcileri…

Bizleri sosyal medya hesaplarından izleyen çok kıymetli Eyüpsultanlılar hepinizi saygı ve sevgiyle selamlar Ekim ayı Meclis oturumlarımızda alacağımız kararların hayırlar getirmesini dilerim.

Aşağıaki soru önergelerimin  Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in yazılı ve sözlü cevaplanması üzerine Başkanlık Makamına havalesini saygılarımla arz ederim.

‘’TC EYÜP SULTAN BELEDİYE MECLİSİ BAŞKANLIĞINA’’

Konu: Kaçak Yapılaşma Hakkın da

Eyüpsultan Kemerburgaz bölgesinde her yerde büyük fabrika inşaatları ve her ne hikmetse bu inşaatlar çelik konstrüksiyon olarak yapılmakta.

Biz bu inşaatları vatandaşların şikayetleri üzerine tespit ettik. İnşaatlara gittiğimizde ruhsatsız olduklarını gördük. Bu inşaatlar kim tarafından? Ne karşılığında? Neye göre yapıldı? Araştırılmasını talep ediyoruz.

Oysa Güzeltepe Mahallesinde gariban vatandaşın üstü açık 8 m² terasını kapatmasına 150-200 bin TL cezalar yazılarak, hayatının karartıldığını ve aile birliğinin bozulmasına kadar gidecek olaylara sebep olduğunu gördük. Bu ceza kararlarının encümen tarafından alındığı ve kayıt altında olduğunu biliyoruz. Kaçak yapılaşma ile ilgili bir Araştırma Komisyonu kurularak incelenmesini ve tarafımıza bilgi verilmesini talep ediyoruz.

Soru önergemin  Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tarafından yazılı ve sözlü cevaplanmasını arz ederim.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir