CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanlığı’ndan 19 Mayıs Mesajı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Zülfü Çakar; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi grubu adına yazılı bir mesaj yayınladı.

Çakar yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“19 Mayıs 1919… Cumhuriyet düşüyle yola çıkılan o kutlu yürüyüşün, 103. yıl dönümündeyiz. Ardından idam fermanları yazılan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümü göze alarak çıktığı bu yolculukta halkın vicdanına, ferasetine ve yüksek vatan sevgisine güvenmiştir. Emperyalizme ve işbirlikçilerine karşı başlattığı bu onurlu savaşta, milletimiz de O’nu bağrına basmış, vatanını canıyla, kanıyla, gözyaşıyla işgalden kurtarmıştır.

”O karabulutları gençlerin dağıtacağından hiçbir endişem yoktur”

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs’ı gençlere armağan etmenin yanında, Cumhuriyetimizi de onlara emanet etmiştir.

Bağımsızlığımızı kazanmamızın ardından, Türkiye bir kez daha, gençlerinden çok şey beklemektedir. Saray rejiminin her alanda neden olduğu yıkım, ülkemizin üzerine karabulutların çökmesine neden olmuştur. O karabulutları gençlerin dağıtacağından hiçbir endişem yoktur.

Umudumuzu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere verdiği tarihsel görevi diri tutarak, azimle ve kararlılıkla yürüyeceğiz. İlk hedefimiz, güzel Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmak olacaktır.

O güne kadar yorulmak yok!

Bu duygu ve düşüncelerle, bağımsızlığımızın nişanesi olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum. Bağımsızlık, Cumhuriyet ve Demokrasi mücadelesinin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile terörle mücadelede şehit düşen evlatlarımızı rahmetle anıyorum ifadesinde bulundu.”

”CHP EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİSİ GRUBU”

Zülfü ÇAKAR, Ali Haydar İŞKAR, Gülsüm POLAT, Ünsal AAYKUTOĞLU, Nilgün ESENTEPE, Binali ÖZGÜL, Sema BALCI, Zafer DÖNER, Emine ÇELİK, Mustafa TÜYSÜZ, Filiz GÖKÇE, Ramazan GÜVEN, Veli GÜNGÖR

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir