CHP Eyüpsultan Belediye Meclis üyesi Zafer Döner; Sosyal Belediyeciliğe ve Trafik sorununa dikkat çekti

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis üyesi Zafer Döner Sosyal Belediyeciliğe ve Trafik sorununa dikkat çekti

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Zafer Döner ,Eyüpsultan Belediye Meclisi 8 Seçim 2 toplantı dönemi Eylül ayı bileşiminde ‘’Sosyal Belediyecilik ve Emniyettepe Mahallesin de bulunan  Eyüpsultan Belediyesinin kiracı işletmecisi ‘’ LA MEKAN ‘’İşletmesinden dolayı yaşanan trafik ve otopark sorununun çözülmesini istedi.

Zafer Döner Yazılı olarak vermiş olduğu soru önergelerinde şu ifadelere yer verdi;

‘’Eminiyettepe Sosyal Tesisleri Hakkında verilen yazılı önerge’’

Yaşayarak geçirmekte olduğumuz pandemi günlerinde ucuz, kaliteli alması gereken vatandaşlarımızın zarar ediyoruz işletemiyoruz adı altında Eyüpsultan Belediyemizin sosyal tesislerinin özelleştirilmesi ve yeni işletmecinin park alanının neredeyse tamamını kullanmaya çalışarak alana yayılması ve Eyüpsultanlı hemşerilerimizin bir sodaya 4 TL, 1 Bardak çaya 2 TL ücret ödemeleri düşündürücüdür.

Yanı başımız da bulunan Kağıthane Belediyesi sosyal tesislerini çok iyi işletmekte ücretler yarı yarıya fiyatlandırılmıştır. Belediyemizin iştiraklerinden özelleştirilen bu sosyal tesislerin tekrardan belediye bünyesine alınarak sosyal tesis olmasını ve sosyal tesis gibi işletilmesini arz ederim dedi.

‘’Eyüpsultan Belediyesinin Kiracısı Olan LA MEKAN İşletmesinin müşterilerinin gelişi güzel yapmış olduğu parktan dolayı yaşanan trafik sorunu hakkındaki yazılı önerge’’

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir