Kurtuluşun ve Kuruluşun Partisi ; CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 97 Yılını kutladı

Kurtuluşun ve Kuruluşun partisi CHP Eyüpsultan İlçe başkanlığı 97’nci yılını CHP ve Türkiye Cumhuriyetinin Kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına Çelenk sunumu yaparak kutladı.

Çelenk sunumunun ardından İstiklal marşı okundu ve saygı duruşunun gerçekleşmesinin ardından günün önemine ilişkin yapmış olduğu konuşmasın da CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Dağan Sarıtaş ; Ebedi Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ve kurucu ögelerin ışığında, 97 yıldır aydınlık bir Türkiye mücadelesi veren partimizin yıl dönümü kutlu olsun dedi.

Doğan Sarıtaş konuşmasının şu ifadelerle devam etti; Büyük Önderimiz Sayın Genel Başkanım Mustafa Kemal Atatürk; Temellerini 4 Eylül Sivas Kongresinde attığınız,9 Eylül 1923 de kurduğunuz CHP’sinin bu günkü mirasçıları olarak karşınızdayız.

Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nin emperyalizim karşısındaki kararlılığını,Kuvayı Milliye’nin İşgal orduları karşısında ki azmini, 97’nci yıl dönümümüzde yüreğimizde taşıyoruz.

Yegane amacımız, sizin ve silah arkadaşlarınızın kurduğu güzel Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırarak, hiç bir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye’yi inşa etmektir.

İlke ve Devrimlerinizle II Yüz Yıla Çağrı Beyannamemizin ışığında halkın iktidarında, Ülkemizi işaret ettiğiniz muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşıyacağımıza söz veriyoruz.

Mücadelemiz Hakimiyet kayıtsız şartsız milletin olana kadar sürecektir.

Mazlum milletlerin umut ışığı olan Anadolu Devrimi’nin mimarları olarak size ve silah arkadaşlarınıza, Hayatını kaybetmiş tüm Cumhuriyet Halk Partililere, Demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirmiş yurttaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum diyen Doğan Sarıtaş sözlerini bitirdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir