CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Adayı Ramazan Güven ;Basın mensupları İle buluştu…

Example HTML page

Daha önce 3 dönem Nisanca Mahalle muhtarlığı görevinde bulunan Ramazan Güven Millet İttifakının Eyüpsultan Belediye Meclis üyesi adayı olarak CHP listesinden 31 mart yerel seçimlerinde siyasette ben de varım diyerek muhtarlık dönemini noktaladı.

Eyüpsultan Yerel basın mensupları ile öyle yemeğinde bir araya gelen Ramazan güven yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

Basınımızın değerli temsilcileri davetimi kırmayarak geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Toplamda 3 dönem, 15 sene usanmadan, mahallemiz çıkarlarını gözetmeyi hiç bırakmadan, muhtarlığımı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün nitelendirdiği gibi demokrasinin temel taşı olarak görerek, mahallemizin refah seviyesini yükseltmeye çalıştım.

Sadece muhtarlığın değil evimin dahi kapısına gelen hiç kimseyi geri çevirmeden, her kesimden, mahallemiz sakinlerinin  taleplerini elimden geldiğince yapmaya çalışarak, elimden gelmediği noktada gelen yere ulaştırıncaya kadar çalıştım, Çok çalıştım.
 

31 Martta yapılacak 2019 yerel seçimlerinde CHP Eyüpsultan İlçe Belediye Meclis Üyesi olarak aday gösterildim.   

Artık muhtarlık serüvenini sadece mahalle halkımız değil ilçe halkımız için de hizmet etmeye taşımak üzere yeni adımlar atıyorum. Şimdiye kadar yürüdüğüm yolda destek olan azalarıma en asli vatandaşlık görevini yerine getirerek sandığa gidip oy veren değerli Nişanca halkına tekrar tekrar teşekkür ederim.

Bizi daha uzun , daha çok çalışacağımız yaşadığımız yeri daha ileriye taşıyacağımız ama yine asla usanmayacağımız bir görev bekliyor. Ben şimdiye kadar sizlere güvenmeden yola çıkmadım. Yeni yolculuğumda da sizlere güvenmeye devam ediyor olacağım.

Eyüp Sultan Belediye Meclis Üyeliği Adaylığı için bana kucak açan,  tanıdığım ilk günden itibaren kendisine ve birlikte yürüyeceğimiz yolda başarılı olacağımıza sonuna kadar inandığım CHP Eyüp Sultan Belediye Başkan Adayı Saygıdeğer Hanımefendi Emel Bilenoğlu’ na ,  çok teşekkür ederim dedi.

Ramazan Güven gelen sorular üzerine şu yanıtı verdi;

Öncelikte şunu belirtmek isterim Ramazan Güven sadece Nişanca mahallesiyle sınırlı değildir. Eyüpsultan İlçemizin 28 mahallesinde karşılığım olduğunu görüyorum. Sadece Nişanca Mahallesini baz aldığımız da CHP’sinin almış olduğu oy oranını %50 artıracağım buna inancım tamdır dedi.

Oy artırmama neden olacak olgu Ramazan Güvenin herkesin işine koşması olacaktır.

Ramazan Güven sözlerine şu ifadelerle devam etti;

Bir taraftan Muhtarlık görevinden ayrıldığım için içimde bir burukluk varken diğer taraftan da muhtarken söyleyemediklerimi daha rahat bir dille anlatacağım için de ayrıca sevinçliyim dedi.

Eyüpsultan Belediye Başkan Adayımız Emel Bilenoğlunun dediği gibi biz 28 Mahalle muhtarı belediye Başkan yardımcısıymış gibi çalışacağız bu nedenle de mahallelerimizdeki mevcut birikmiş sorunları daha ivedilikle çözeceğiz diyerek sözlerini tamamladı.

Martın sonu bahardır dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir