Cezaevinden izinli çıkan Besat Doğan boşanma aşamasında olduğu Rabia Doğan’ı katletti

Antalya’nın Alanya ilçesinde motosikletle giderken boşanma aşamasında olduğu Besat Doğan isimli erkek tarafından silahlı saldırıda yaralanan Rabia Doğan, tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.

Cezaevinden izinli çıkan Besat Doğan isimli erkek, boşanma aşamasında olduğu Rabia Doğan'ı katletti

İşlediği suç nedeniyle 4 yıldır bulunduğu cezaevinden koronavirüs sürecinde izinli olarak çıkan Besat Doğan isimli erkek, boşanma aşamasında olduğu Rabia Doğan ve H.B. adlı erkeğin bulunduğu 07 HAM 27 plakalı motosikleti, dün gece otomobiliyle takibe aldı.

DHA’nın haberine göre; kısa süren takip sonrası Besat Doğan, hareket halindeki motosikleti kullanan H.B. ve Rabia Doğan’a tabancayla ateş etti. Devrilen motosikletteki Rabia Doğan ve H.B. yaralanırken, Besat Doğan ise kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılardan Rabia Doğan, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, H.B. ise ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Polis, olayından ardından kaçan Besat Doğan’ın saldırıda kullandığı tabancayla birlikte yakaladı. Olay yerinde yapılan incelemede ise 6 boş mermi kovanı bulundu.

Vücudunun çeşitli yerlerine 5 mermi isabet eden Rabia Doğan, gece doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. H.B.’nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

cezaevinden-izinli-cikan-erkek-bosanma-asamasinda-oldugu-rabia-dogan-i-katletti-855478-1.
Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir