Cep Telefonu Uzaktan Kumanda Yapma

Example HTML page

Cep Telefonu Uzaktan Kumanda Yapma

Evde kullanılan uzaktan kumandalı cihazların sayısı arttıkça, koyacak yer sıkıntısı, düşüp kırılma veya kaybolma riski gibi durumlarda olabiliyor. Evde buluna bütün uzaktan kumandalı cihazları tek bir elden yönetmek için, cep telefonu uzaktan kumanda yapma oldukça kaliteli bir çözümdür.

Son dönemde 7’den 77’ye herkesin kullandığı cep telefonları sadece aramak yapmak, resim çekmek veya video izlemek için kullanılmıyor. İstenildiği zaman evde bulunan eşyaları açıp kapatabileceğiniz bir yardımcıya da dönüşebiliyor.

Cep telefonunu uzaktan kumanda olarak kullanmak için kullanılan telefonun bu özelliği desteklemesi gerekmedir. Maalesef telefonları çoğunluğu telefonu kumanda olarak kullanma özelliğini desteklememektedir. Ancak bazı çözümler ile telefonu kumada olarak kullanmak mümkün olabiliyor.

Telefonları uzaktan kumanda olarak kullanmak için hazırlanan programları kullanarak veya bazı telefon markalarının içinde hazır olarak bulunan kumanda özelliği ile telefonlar uzaktan kumanda olarak kullanılabilir.

Cep telefonlarını uzaktan kumanda olarak kullanmak, bütün eşyaların bir elden rahatça kullanılmasına olanak tanıyarak, ekstra kumanda kalabalığından kurtulmaya yardımcıyı olur.

Cep Telefonu Uzaktan Kumanda Yapma

Cep Telefonunu TV Kumandası Yapma

Hemen herkesin sahip olduğu, hayatın vazgeçilmezi durumda olan cep telefonunu TV kumandası yapma telefonda bulunan program veya Google Play Store ve App Store üzerinden indirilecek programlar ile mümkündür. 

Telefonunuz kızılötesi özelliğe sahip ise çok basit ve kısa sürede telefonunuz kumandaya dönüşebilir. Bunu yapmak için Play Store ve App Store üzerinden TV kumandası yazmanız ve yüksek puana sahip bir uygulamayı indirerek kurmanız yeterlidir.

Kızıl ötesi bulunmayan veya bulunsa da bu işlem zor gelenler için wifi ile de telefon TV kumandası yapılabilir.

Telefonu TV kumandası yapmak için;

TV uygulamasını açın. Sağ alt kısımda yer alan “uzaktan kumanda” simgesine dokunun. Üst kısımda bulunan cihazlar taranıyor sekmesine dokunun. Cihazınızı seçin ve eşleşmeyi tamamlamak çıkan talimatları uygulayın. Eşleşme işlemi tamamlanınca telefonunuzu uzaktan kumanda olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Cep Telefonu Uzaktan Kumanda Yapma

Telefonu Klima Kumandası Olarak Kullanma

Akıllı telefonu klima kumandası olarak kullanma için şu yolu kullanabilirsiniz. Klima kumandası olarak kullanmak için telefonunuza indireceğiniz veya orijinalinde yer alan uygulamaya girin.

Yeni cihaz ekle kısmından klima ile cep telefonunuzu eşleştirin. Eşleşme işleminden sonra telefonunuzu klima kumandası olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Günümüzde teknolojik gelişmelerin hızlı artması beraberinde birçok kolaylığı da getirmiştir. Artık sadece akıllı telefonları kullanarak TV, klima, ocak, gibi kablosuz ağ desteği olan akıllı cihazları kontrol eden yazılıma “akıllı kumanda” denir.

Cep telefonları ile TV, Soundbar, Projektör, Av Alıcısı, Disk Oynatıcı, Klima, Led Işık, Akıllı Işık gibi teknolojik cihazları uzaktan kumandalı olarak kullanmak oldukça avantajlı ve kolaydır. 

Hemen herkesin sahip olduğu cep telefonu uzaktan kumanda yapma imkanının en büyük avantajı, tek bir merkezden birçok cihazı istenilen zaman kontrol edebilme kolaylığıdır.

birbiral.com haberetkin için sundu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir