Cep Telefonu Ekranını Bilgisayara Yansıtma

Example HTML page

Cep Telefonu Ekranını Bilgisayara Yansıtma

Akıllı telefonu olanlar bazen izlemekte oldukları içerikleri cep telefonu ekranını bilgisayara yansıtma yöntemi ile gerçekleştirebilir. Film, dizi, video ya da çekilmiş olan bir fotoğrafın daha geniş ve büyük olan ekrana yansıtılması kişilerin daha çok keyif almasını sağlayabilir. Bu nedenle kişiler bu işlemi oldukça kolay ve pratik şekilde yaparak istedikleri sonucu alabilir. Kullanılan cihazlardaki ekranları bilgisayara yansıtmak sanıldığı kadar zor olmadığı için bunun yapılması oldukça kolay olur.

Kullanılan cihazın ne olduğuna göre değişmekte olan bu ekrana yansıtma işlemlerinde kişilerin elinde bulunan cihazın özelliği ya da markası önem arz eder. Çünkü bunlar için zaman zaman farklı programlar kullanıldığından kişilerin cihaz için en uygun ve doğru olan programı kullanması önemlidir. Peki bilgisayara ekran yansıtma nasıl olur? Kişiler için son derece kolay aşamalar ile yapılabilen bu işlem şu şekilde belirtilebilir:

  1. Android Telefonu Bilgisayara Yansıtma

Bu işlem için programlar kullanılabildiği gibi telefon özelliğinde yer alan bazı noktalar ile de ekranın bilgisayara yansıtılması son derece kolaydır. Bunun için kişiler ilk olarak telefonunun ayarlar kısmından sistem ve bu bilgisayara yansıtma seçeneklerini seçmelidir. Daha sonra ise kablosuz seçeneğini seçerek özellik ekle girilip kablosuz ekran girilir. daha sonrasında ise kablosuz ekranın yanında yer alan onay kutusunun seçilmesiyle yükle seçeneğini tercih edilmelidir.

Aktarmanın yapılacağı bilgisayarda görev çubuğunda bağlan seçeneği tıklanarak uygulama başlatılır. Telefonun ekran yansıtma ayarları bulunarak ekranın yansıtılacağı PC tercih edilip yansıtma işlemi yapılmış olur. Android telefon bilgisayara nasıl yansıtılır? Konusunda bu adımlar ve aşamalar takip edilir.

  • Iphone Telefonu Bilgisayara Yansıtma

Iphone telefonu bilgisayara aktarmak için pek çok işlem uygulanabilir ve kişiler tarafından tercih edilir. Bu nedenle uygulamalar yani programlarla ya da diğer seçeneklerle ekran yansıtılması yapılır. Bir adaptörle ekran bilgisayara kolaylıkla yansıtılır. AirPlay kullanılarak da kişiler kolay şekilde ekranı bilgisayara yansıtabilir.

Program kullanarak Iphone telefonun bilgisayara aktarılması da oldukça kolay olan adımlardandır. Bu durumda kişiler Iphone telefon bilgisayara nasıl aktarılır? Konusunda istedikleri seçeneği tercih ederek kolaylıkla bu işlemi yapabilir. Adaptör ya da kablo kullanmak isteyen kişiler için de HDMI kablosu gerekir. Daha sonrasında bu şekilde kolaylıkla ve pratik olarak kişiler bu işlemi yapabilir.

Her iki telefon türü için de kişiler uğraşmadan ve çok fazla zaman kaybetmeden pratik şekilde istedikleri gibi bu işlemleri uygulayabilir. Bu sayede telefonda izlemek yerine bilgisayarda izlemek istedikleri tüm içerikleri bilgisayar ekranından takip etmek söz konusudur.

Seçeneklerin fazla olması sayesinde gayet kısa zamanda oluşabilecek olan bu aşamalar ile kişiler ekranı bilgisayarda görebilir. Hem daha iyi izleme keyfi hem de kişiler için önemli olan içerikler için uygulanabilir olan bir yöntemdir. Cep telefonu ekranını bilgisayara yansıtma için bu yöntemler kullanılabilir.

deritel.com teknoloji servisi telefon haberlerini sundu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir